چهارمین نشست کمیته تخصصی روابط عمومی استان اصفهان در حوزه محیط زیست، در پارک ملی و پناهگاه حیات وحش قمیشلو برگزار و ظرفیتهای ذخیره گاه زیست کره «قمیشلو – دالانکوه» در شهرستانهای خوانسار و فریدونشهر مستندسازی شد.

به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، چهارمین نشست کمیته تخصصی روابط عمومی استان اصفهان در حوزه محیط زیست، امروز در محل پارک ملی و پناهگاه حیات وحش قمیشلو برگزار شد.

در این نشست، اعضای کمیته با حضور در منطقه پارک ملی و پناهگاه حیات وحش قمیشلو، ضمن بازدید میدانی از ظرفیت‌ها و ویژگی‌های زیست‌محیطی منطقه، با بخشی از تنوع زیستی استان اصفهان شامل گونه‌های گیاهی و جانوری، تاریخچه منطقه، مأموریت‌ها و شرح وظایف سازمان حفاظت محیط زیست، ساختار و بخش‌های مختلف اداره کل حفاظت محیط زیست استان، همچنین اهمیت نقش محیط‌بانان و حفاظت از تنوع زیستی آشنا شدند.

تصاویر مستندسازی شده از ظرفیت های ذخیره گاه زیست گره قمیشلو - دالانکوه در شهرستان های خوانسار و فریدونشهر را مشاهده می کنید.

48