دانشجویان دانشگاه پیام نور همواره از اجحاف در نوع تحصل و امتحاناتشان نسبت به دانشجویان دانشگاه های دیگر گله مند هستند. برخی از این دانشجویان که برای خبر آنلاین ایمیل زده اندبه وجود شرط معدل برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد معترض شده بودند.

با روابط عمومی دانشگاه پیام نور تماس گرفتیم مشکل این خوانندگان را مطرح کردیم. روابط عمومی دانشگاه پیام نور در این رابطه به خبر آنلاین گفت : با وجود آگاهی از این مشکل دانشجویان دانشگاه ،پیام نور امتاسفانه  کاری نمی تواند انجام دهد.باید برای حل مشکل  با وزارت خانه مکاتبه شود. به هر حال برای سال جاری این موضوع ( شرط معدل )در دفترچه های انتخاب رشته درج شده است .اما امیدواریم دستوری از وزارت خانه برای حذف شرط معدل از دفترچه ها در سال بعد صادر شود. »
وی افزود:«این شرط برای دانشجویان پیام نور و دانشجویان دولتی و آزاد نیز وجود دارد.  در شرایط کنونی وزارت علوم تفاوتی بین دانشجویان پیام نور و دانشجویان سایر دانشگاه ها که سر کلاس حاضر می شوند قایل نشده. به نظر می رسد باید این نگاه دچار تغییر شود.»
 

 در روز های 20 و 21 خرداد ماه دو کامنت در باره وجود شرایط جدید آزمون دانشگاه های در مقطع ارشد به دست ما رسید که در پی می خوانید:

 بدون نام : دانشجویان دانشگاه پیام نور با هزار بد بختی درسهایشان را بدون استاد یا با استاد هایی که اکثرا سطح بالایی ندارند پاس می کنند تا معدل خود را به 14 15 برسانند اما وقتی می خواهند برای کارشناسی ارشد امتحان بدهند شرط معدل برای آزمون کارشناسی ارشد گذاشته اند.

 محمد هادی نیز نوشت: من دانشجوی پیام نور هستم و فکر کنم دیگه همه بدونن چه مشکلاتی داریم. ما به هزار زحمت نمره درسهامونو به 14 15 می رسونیم ( اگه برسه ) حالا که من نوعی میخوام امتحان ارشد بدم شرط معدل گذاشتن .آیا منی که با این همه مشکل درسامو می گذرونم با دانشجو دانشگاه آزاد یا دولتی که همیشه واسه همه درساشون کلاس دارن باید یکسان حساب بشیم ؟ این حزف من نیست فقط حرف همه دانشجویان پیام نور است.

4545

منبع: خبرآنلاین