این دومین سفر عنان در مقام نماینده سازمان ملل در امور سوریه به کشورمان می باشد.وی پس از سفر به دمشق برای بار دوم راهی تهران شده است.
عنان پیش از این تأکید کرده بود که ایران نقش مهم و موثری در حل مسائل سوریه دارد.
کوفی عنان روز سه شنبه با دکتر علی اکبر صالحی وزیر امور خارجه دیدار و گفتگو خواهد کرد. کوفی عنان در این سفر با مقامات عالیرتبه کشورمان دیدار و درباره آخرین تحولات سوریه گفتوگو و رایزنی خواهد کرد.
فرستاده سازمان ملل متحد برای حل بحران سوریه روز گذشته (یکشنبه) به دمشق سفر و با 'بشار اسد' رییس جمهور این کشور دیدار و گفتوگو کرد.
وی امروز در مصاحبه مطبوعاتی، گفتوگو با 'اسد' را 'سازنده و دوستانه' توصیف کرد.
نماینده ویژه سازمان ملل متحد در امور سوریه، پیش از این گفته بود که پس از برگزاری نشست ژنو، دمشق و تهران را در جریان جزئیات آن قرار خواهد داد.
نشست ژنو شنبه هفته گذشته با شرکت پنج کشور عضو دایمی شورای امنیت سازمان ملل متحد، ترکیه، کویت، عراق، قطر و دبیران کل اتحادیه عرب و سازمان ملل و رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپا به منظور یافتن راه حل سیاسی برای بحران سوریه برگزار شد.
/27212