چرا با وجود این‌که مطالعات و تجربیات اخیر در توسعه صنعتی بر محوریت بخش خصوصی، آزادسازی اقتصادی، توسعه تکنولوژیک و ایجاد سازوکارهای رقابت تأکید دارند، باز هم بخش خصوصی در اغلب کشورهای در حال توسعه ضعیف بوده و فاقد قابلیت‌های ایجاد و اداره صنایع پیشرفته است؟ پشتیبانی دولت از توسعه صنعت چگونه و تا کجا باید باشد؟ آیا با پشتیبانی هدف‌دار، محدود و زمان‌بندی‌‌شده دولت، بنگاه‌های خصوصی می‌توانند قابلیت و کارایی خود را در فرآیندهای زنجیره ارزش ارتقا داده و شبکه‌های صنعتی را شکل دهند؟

به گزارش خبرآنلاین، کتاب «نظام گسترش و نوسازی صنعتی» با زیر عنوان (مبانی نظری نهادهای توسعه‌ای) تالیف مسعود نیلی و رضا علایی کلجاهی، ضمن تشریح جایگاه و مبانی نظری این نهادها، کارکردها و سازمان‌دهی آن‌ها را مورد بحث و بررسی قرار داده است. در این کتاب، نهادهای توسعه‌ای، نهادهایی تعریف شده‌اند که وظیفه آن‌ها ارائه خدمات گسترش و نوسازی صنعتی به منظور پشتیبانی از رشد و توسعه کسب و کارهای صنعتی است.


مطابق با مبانی نظری ارائه ‌شده در این کتاب، مجموعه نهادهای توسعه‌ای که اغلب به شکل شبکه‌ای با هم ارتباط دارند و تحت نظارت یک آژانس محوری، کارکردهای خود را یک‌پارچه می‌نمایند، نظام گسترش و نوسازی صنعتی نامیده می‌شود. نظام گسترش و نوسازی صنعتی، شبکه‌ای از نهادهای عمومی، خصوصی و عمومی-خصوصی است که در ارتباط با هم به ارائه خدمات گسترش و نوسازی صنعتی به بنگاه‌های صنعتی و تجاری می‌پردازند و از طریق یک آژانس ملی محوری به‌نام آژانس توسعه صنعتی کشور با استراتژی توسعه صنعتی و نظام تصمیم‌‌گیری و سیاست‌گذاری صنعتی کشور ارتباط پیدا می‌کنند.

 

این کتاب در 9 فصل و 382 صفحه و با قیمت پشت جلد 15هزار تومان توسط انتشارات سازمان مدیریت صنعتی در دسترس صاحب‌نظران و سیاست‌گذاران قرار گرفته است.
 

ساکنان تهران برای تهیه این کتاب کافی است با شماره 20- 88557016 سامانه اشتراک محصولات فرهنگی؛ سام تماس بگیرند و آن را در محل کار یا منزل _ بدون هزینه ارسال _ دریافت کنند. باقی هموطنان نیز با پرداخت هزینه پستی می توانند این کتاب را تلفنی سفارش بدهند.

6060

منبع: خبرآنلاین