تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۶:۴۷

سال گذشته همین روزها بود که نیروی انتظامی دو خودروی جدید به ناوگان خود اضافه کرد؛ سوزوکی ویتارا و رنو مگان. اکنون اما یک خودروی تازه نفس و به روزتر از این دو، به ناوکان خودروهای پلیس ایران افزوده شده است؛ نیسان تینا.

به گزارش خبرآنلاین؛ امروز در رزمایش رزمایش آغاز عملیات اجرایی تامین نظم و امنیت اجلاس سران کشورهای عضو جنبش عدم تعهد، نیسان تینا هم میان خودروهایی که آماده شروع رزمایش بودند دیده شد. سردار اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی پیش از این خبر تغییر خودروهای پلیس خبر داده بود: "فرم خودروی پلیس در حال تغییر است و از خودروی داخلی استفاده می‌کنیم. وقتی امکاناتش را در داخل کشور داریم، دلیلی برای واردات خودروی خارجی نداریم."

نکته اینجاست که با ورود تینا به ناوگان خودروهای پلیس ایران، سهم پارس خودرو در تامین خودروی پلیس ایران بیش از دیگر خودروسازان شده است. با این حال هنوز هم مرسدس بنز، خودروی غالب در پلیس ایران است.

4747

منبع: خبرآنلاین