اندرو سیرد که در آزمایشگاه خود به عکاسی از نوشیدنی‌ها در زیرمیکروسکوپ پرداخته، دنیای میکروسکوپی آنها را رنگارنگ و زیبا توصیف می‌کند. او از کریستال‌های شکر و آسپارتام، ذرات چربی و حتی قطرات چای عکاسی کرده است.

محبوبه عمیدی: تا به حال به این فکر کرده‌اید که در دنیای میکروسکوپی نوشیدنی‌های مورد‌ علاقه‌تان از نوشابه‌های انرژی‌زا گرفته تا شیرهای طعم‌دار و چای چه می‌گذرد؟ بد نیست نگاهی به این تصاویر که با میکروسکوپی با بزرگنمایی بالا گرفته شده‌اند بیندازید تا با ترکیبات ایجادکننده طعم و رنگ دلچسب آنها بیشتر آشنا شوید.

اندرو سیرد که در آزمایشگاه خود این تصاویر را عکاسی کرده، به دیلی‌میل می‌گوید: «اغلب در زیر میکروسکوپ به تماشای باکتری‌ها می‌نشینیم که چندان رنگارنگ و زیبا نیستند؛ اما نوشیدنی‌ها اغلب به دلیل وجود شیرین‌کننده‌ها و حباب‌ها در آنها بسیار زنده و شبیه به تابلوهای نقاشی به نظر می‌رسند».   

 53273

منبع: دیلی میل

برچسب‌ها