ایسنا نوشت:

مطالعات نشان مي دهد اختلال در غذا خوردن ممکن است ژنتيکي باشد.

 

 

 در يک مطالعه جديد، محققان به شواهد تازه‌اي دست يافتند مبني بر اينکه استعداد ژنتيکي در اختلالات خوردن از مادران به دختران منتقل مي‌شود.
پروفسور هوارد استيگر از دانشگاه مک گيل، مونترال نشان داد که در اپي ژنتيک، برخي از مسائل باعث مشکلات روحي و رواني مي‌شود.
علم اپي ژنتيک نسبتا جديد است. اين علم کمک مي‌کند تا بيان کند که چگونه استرس، سوء تغذيه و ساير عوامل مي‌تواند بر سلامت روان از جمله اختلالات غذا خوردن که بسيار مهم است تاثير بگذارد.
وي افزود: اميدوار هستيم با شناسايي ژن‌ها بتوانيم از اين مورد جلوگيري کنيم و حتي براي آن دارو داشته باشيم.
301301

منبع: ایسنا

برچسب‌ها