مهدی رحمانیان مدیر مسئول روزنامه شرق درباره کاریکاتوری که در این روزنامه منتشر شده و آن را توهین به دفاع مقدس دانسته‌اند، توضیحاتی به خبرآنلاین ارائه داد.

رحمانیان دراین‌باره به خبرآنلاین، گفت: «برای ترسیم دفاع مقدس و رزمندگان نمادهای زیادی وجود دارد که باید در تصویر دیده شود؛ از ظاهر رزمندگان مثل لباس نظامی، محاسن و... تا فضا و صحنه‌های جنگ و سلاح. طرحی که در روزنامه شرق منتشر شده هیچ کدام این‌ نمادها را ندارد، بنابراین طرحی نیست که به دفاع مقدس ربطی داشته باشد.»
 
او یادآور شد: «ما در ایام بزرگداشت دفاع مقدس ویژه‌نامه در آوردیم و یادداشت‌های زیادی درباره دفاع مقدس داشتیم، از طرف دیگر خودم رزمنده بودم چطور ممکن است که طرحی بکشم که به خود به خودم و تمامی رزمندگان توهین کرده باشم.»
 
رحمانیان با توضیح طرح کار شده در روزنامه شرق اضافه کرد: «طرح کار شده طرحی انتزاعی است، بدون در نظر گرفتن زمان و مکان خاصی و اشاره دارد به انسان‌ها و جوامعی که به شکلی ناخودآگاه چشم بر واقعیت‌ها می‌بندند و حتی شکلی مسری پیدا می‌کند.»
 
او با گلایه از افرادی که برداشت اشتباهی از این طرح داشته‌اند گفت: «عده‌ای درباره این موضوع غرض ورزی کرده‌اند وگرنه هیچ آدم منصفی از این طرح چنین برداشتی نمی‌کند.»
 
مدیر مسئول روزنامه شرق که در دادسرا حضور داشت گفت: «هنوز هیچ حکمی به ما ابلاغ نشده است. ضمن این ‌که باید توضیحات ما را هم بشنوند. سال 85 هم به خاطر یک کاریکاتور روزنامه را بستند، ولی شش ماه بعد مشخص شد که سوءتفاهم بوده است. یک عده آدم در این روزنامه کار می‌کنند و خرج زندگی‌شان را در می‌آورند انصاف نیست که این عده بیکار شوند»
 
58244
منبع: خبرآنلاین