دولت از این پس تنها به مراکز مراکز مشاوره ازدواج مجوز می دهد و دیگر مجوزی تحت عنوان مراکز همسریابی وجود ندارد.

محمد حسین نجاتی: سایت های همسریابی به بن بست دولت خوردند. مدیر کل دفتر ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان از جدید ترین آیین نامه دولت تحت عنوان اعتباربخشی و ساماندهی مراکز مشاوره ازدواج و تحکیم بنیان خانواده خبر داد که بر اساس آن دولت از این پس تنها به مراکز مراکز مشاوره ازدواج مجوز می دهد و دیگر مجوزی تحت عنوان مراکز همسریبای وجود ندارد.

به طوریکه مسعود امینی به ایسنا گفت: قرار نیست در این فرآیند جدید به سایت‌های همسریابی مجوز داده شود و تنها قرار است به مراکز مشاوره ازدواج و تحکیم بنیان خانواده مجوز ارائه شود و پس از بررسی، سایت‌هایی که از نظر قانونی مشکلی ندارند می‌توانند در سایه و تحت نظارت مراکز مشاوره ازدواج فعالیت داشته باشند و مسئولیت حقوقی این سایت‌ها با مسئولین مراکز مشاوره خواهد بود و از ین پس دیگرسایت مستقل همسریابی نخواهیم داشت.

اقبال سایت های مستقل همسریابی و کلیک خوردن بالای آنها در فضای مجازی به شکلی طی سال های اخیر افزایش داشته است که همزمان با افزایش میزان بازدید از این سایت ها، هشدار ها در رابطه با برخورد با این سایت ها نیز سیر صعودی به خود گرفت و پیش از این باقر پیشنمازی معاون فرهنگی وزیر ورزش و جوانان اعلام کرد: سایتهای همسریابی چون بدون اخذ پروانه اقدام به فعالیت کرده‌اند، سازمان مشخصی برای نظارت بر کار آنها وجود نداشته است و شکایت هایی که از آنها صورت گرفته، نشان دهنده کارکردهای متفاوت این سایتها و وارد بودن نقدهایی بر عملکرد آنهاست.

با این حال مسعود امینی، مدیر کل دفتر ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان درباره نحوه فعالیت مراکز مشاوره ازدواج و تحکیم بنیان خانواده و سایت‌های همسریابی می گوید: تنها بخش کمی از فرآیند همسرگزینی توسط سایت‌ها انجام می‌گیرد و مراکزمشاوره به نام خود نسبت به راه‌اندازی سایت همسرگزینی اقدام خواهند کرد و دیگر مرکز همسریابی مستقلی وجود ندارد..

به گفته او باید هر چه سریعتر در قسمت‌های مختلف نهاد ریاست جمهوری به وضعیت آیین‌نامه ماده 43 قانون برنامه پنجم توسعه رسیدگی شود و مشکلات پیش آمده رفع شود: چرا که فرآیند تصویب این آیین‌نامه بسیار طولانی شده است و مراکز مشاوره برای فعالیت دچار مشکل هستند.
 

کلیک خور بالای سایت های همسریابی
وزارت ورزش و جوانان درحالی فعالیت سایت های همسریابی مستقل را متوقف کرده است که این سایت ها طی سال های اخیر با اقبال برخی مخاطبان فضای مجازی کشور همراه بوده است.

رتبه زیر 500 و سه رقمی بسیاری از این سایت ها در سایت الکسا که به رده بندی میزان بازدید و رتبه سایت ها به تفکیک کشور های جهان را می پردازد، نشان از کلیک خور بودن بالای این سایت ها در میان مخاطبان فضای مجازی کشور است.

به عنوان مثال سایت همسریابی مستقل طوبی، رتبه 195 را میان همه سایت های ایرانی دارد که در نوع خود رتبه بسیار بالایی است و بالاتر از بسیاری از سایت های خبری و دولتی کشور در حال فعالیت است.

 

در جدول زیر رتبه سایت های همسریابی در میان 5 هزار سایت پربازدید ایرانی را ببینید؛

نام سایت رتبه در سایت الکسا
طوبی 195
بهترین همسر 212
دو همدم 305
حافظون 414
هم سخن 659
پیوند 851
همسرها 1378
ازواج 2957
دلیار 3937
صیغه و ازدواج موقت تهران 3794

 47237

منبع: خبرآنلاین