تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۱ - ۱۳:۴۵

علی جوادی

كارلوس كروش در حاشيه تمرين تيم ملي گفتگو با خبرنگاران درباره تيم ملي و حريف اين تيم حرف زد. او سپس در مورد دلايل دعوت از علي كريمي گفت: «وقتی در تیم بازیکنان جوانی حضور دارند باید از نفراتی مثل کریمی که تجربه اروپایی زیادی دارند استفاده کنیم و اگر نتوانیم از آنها بهره ببریم دلیل توجیه کننده‌ای نخواهیم داشت. برای من بازیکنی مثل علی کریمی در زمین نقش بازیکن و مربی را برای نفرات جوان دارد که می‌تواند تجربیات خود را به آنها انتقال دهد و این برای ما خیلی مهم است».
اين جملات را كالوس كروش بيان كرده. سرمربي تيم ملي ايران. كسي كه اختلافات خنده‌دار او با هموطنش، بلاي جان فوتبال ما شده.
سرمربي تيم ملي مي‌گويد تجربه اين بازيكن «درون زمين» به بازيكنان جوان كمك مي‌كند. حال آنكه كريمي در بازي بيروت بود و ما به «لبنان رده يكصد و بيست و چهارمي» مي‌بازيم و موجب صعود 15 پله‌اي اين تيم در رنكينگ فيفا مي‌شويم. و بعد تيم ملي بدون اين بازيكن «كره جنوبي رده بيست و پنجمي» را شكست مي‌دهد. شما در بازي با كره (كه كريمي نيمكت‌نشين بود)، از كدام تجربه بين‌المللي كريمي استفاده كرديد كه در بازي با لبنان در 90 دقيقه بازي او در زمين نتوانستيد اين كار را بكنيد؟ اگر او روي نيمكت كارايي بيشتري دارد، چرا او را دستيار خود نمي‌كنيد؟
آقاي كروش! شما مي‌گوييد من تيمي جوان دارم كه تجربه كريمي به درد اين بازيكنان مي‌خورد. شما از كدام تيم جوان صحبت مي‌كنيد؟ تيمي با ميانگين سني 2/28 سال، جوان است؟! محض اطلاع شما بايد بگوييم كره جنوبي (كه اگر شانس يار ما نبود در نيمه اول 3 بر صفر پيش مي‌افتاد) ميانگين سني 4/24 سال داشت. اگر شما سرمربي تيم كره بوديد، لابد مي‌گفتيد من تيم جوانان در اختيار دارم نه تيم ملي بزرگسالان!
آقاي كروش! اتفاقات درون باشگاه پرسپوليس و نتايجي كه اين تيم در بود و نبود كريمي (تا هفته هشتم و بعد از آن) گرفت را هم قياس كنيد تا حقايق بسياري بر شما آشكار شود. چرا به مردم حقيقت را نمي‌گوييد؟ چرا نمي‌گوييد كه براي از رو بردن ژوزه، كريمي را به تيم دعوت مي‌كنيد؟ چرا بازيكني كه دو ماه است در هيچ ميداني ديده نشده، به اين دليل كه بازيكني بين‌المللي است، به تيم ملي دعوت مي‌شود، آن وقت عليرضا حقيقي لژيونر به دليل بازي نكردن، از تيم ملي خط مي‌خورد؟ نمي‌گوييم بازيكناني كه بازي نمي‌كنند بايد به تيم ملي دعوت شوند؛ اما اگر حقيقي به آن دليل منطقي بايد خط بخورد، اين عدالت و منطق را در مورد همه بازيكنان رعايت كنيد.
آقاي كروش شما حق نداريد شعور ما را ناديده بگيريد. حقيقت را به مردم بگوييد و اگر نمي‌توانيد، لطفا سكوت كنيد.
منبع: خبرآنلاین