حمیدرضا فولادگر، عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی سؤال از رئیسجمهور را به مصلحت نمیداند و تأکید میکند: «ما رویه احمدینژاد را هم در پاسخگویی دیدهایم. از این رو سؤال از رئیس دولت کمکی به حل مشکلات نمیکند» اما این نماینده مجلس در عین حال معتقد است: «نباید سؤال از رئیسجمهور را خط قرمز و دستنیافتنی قلمداد کرد.» فولادگر اقدام برخی از نمایندگان فراکسیون اصولگرایان مجلس برای ابستراکسیون را تنشزا میخواند و میگوید: «اگر اینها می خواستند به عنوان حفظ ارامش و وحدت چنین اقدامی انجام دهند خودشان با این کار به تنش و تشنج دامن میزدند.»
در شرایط فعلی با سؤال از رئیسجمهور، مجلس می تواند به نتیجه مطلوبی برسد؟
بنده معتقدم این سؤال در حال حاضر نتیجهای دربرنخواهد داشت، زیرا در ماههای آخر دولت احمدینژاد قرار داریم. از سوی دیگر ما رویه احمدینژاد را هم در پاسخگویی دیدهایم، در واقع مردم مشکلات اقتصادی عمیقی دارند البته این سؤال هم اقتصادی است، اما با سؤال مشکلی حل نمیشود. بنابراین باتوجه به توصیه مقام معظم رهبری بر پرهیز مسئولان از اختلافات، بنده سؤال از رئیسدولت را کمکی در جهت حل مشکلات نمیدانم.
پس صحبتی که درخصوص تغییر آییننامه داخلی مجلس مطرح است مبنی براینکه دیگر احمدینژاد نمیتواند مثل گذشته به سؤالات پاسخ دهد، چیست؟
منظور از تغییر آییننامه مربوط به افزایش مدت زمانی است که به نمایندگان داده می شود تا صحبتهای خود را مطرح کنند، یعنی براساس تغییرات مندرج در آییننامه نمایندگان در دو نوبت میتواند صحبت کنند و نه به یک نوبت. همچنین نمایندگان در پایان میتواند عنوان کنند که از پاسخگویی رئیسجمهور قانع شدهاند یا خیر. در واقع این تفاوتی است که در آییننامه صورت گرفته است.
شنیدهها حاکی از آن است که با تغییرات جدید در آییننامه در صورت قانع نشدن نمایندگان رئیس دولت از مجلس کارت زرد میگیرد؟
بله، پس از اعلام و رأیگیری که درخصوص قانع شدن یا نشدن نمایندگان صورت میگیرد، اگر چنانچه نمایندگان از پاسخ رئیسجمهور قانع نشوند به وی کارت زرد داده میشود.
نظر شما درخصوص ابستراکسیون نمایندگان مجلس در اعتراض به سؤال از رئیسجمهور چیست؟
چند نفر از نمایندگان این مسئله را مطرح کردند، اما خود این موضوع نقض غرض بود یعنی اگر اینها میخواستند به عنوان آرامش و وحدت چنین اقدامی انجام دهند خودشان به تنش و تشنج دامن میزدند.
17301