به گزارش خبرآنلاين، حسين مظفر نماينده تهران به استناد اصل 57 قانون اساسی مبني بر اينکه قوای حاکم بر جمهوری اسلامی عبارت است از قوه مقننه، قوه مجریه و قوه قضائیه که زیر نظر ولایت مطلقه فقیه هستند، اظهار داشت: استقلال قوا در قانون اساسی از ویژگیهای نظام اسلامی و از تجلیهای مردمسالاری است. در عین این استقلال قوا هر سه قوه تحت نظر ولایت مطلقه فقیه بوده و مشروعیت خود را از ولی فقیه میگیرند و براساس اصل 110 قانون اساسی تنظیم رابطه بین قوای سه گانه و حل اختلاف بین آنان با رهبری معظم است.
وي با بيان اينکه استقلال قوا در نظام سیاسی ایران به معنای استقلال مطلق قوا نیست و هر یک از قوا نمیتوانند بدون توجه به مسوولیتهای قوه دیگر و بدون هماهنگی و تعامل با یکدیگر براساس سلیقه و نظر خود عمل کند، متذکر شد: نتیجه چنین عملکردی آشفتگی عموم و تعارض و تقابل خواهد بود. هر سه قوه در یک کشور و در یک بستر و ظرفیت واحد و در راستای مصالح ملی و کلان کشور حرکت میکنند. از همین رو هر گونه ناهماهنگی و تعارض ناشی از زیادهخواهی و خودشیفتگی نه تنها رافع مشکلات کشور نخواهد بود بلکه کشتی اجرایی کشور را از ساحل مقصود دور خواهد کرد.
وی با تاکید بر این که مجلس قانونگذار و ناظر بوده و دولت مجری و اجراکننده قوانین است عنوان کرد: نه مجلس باید در جای دولت بنشیند و عرصه را بر امور اجرایی تنگ کند و نه دولت حق دارد به جای مجلس تصمیمسازی کند و نسبت به قوانین مصوب بیاعتنا باشد. دولت باید همواره مجلس را در راس امور بداند. دولت باید موتور اجرایی را در مسیر و ریل قانونگذاری مجلس قرار دهد تا امور کشور به سامان برسد.
مظفر در ادامه افزود: بدیهی است اختلاف سلیقه و نظر در شیوههای پیگیری اهداف انقلاب و کشور و نقدهای منصفانه و مشفقانه و مشارکت جویانه برای یادآوری مسئولیتهای خطیر و برای جلوگیری از پیدایش انحرافات از مسیر تا زمانی که به ملازمات فرسایشی و ظرفیتسوز منجر نشود نه تنها امری مذموم نیست بلکه باعث بهرهگیری از تجارب ارزشمند دیگران خواهد شد و امری پسندیده است. مسئولان قوای سه گانه باید از منازعات فرسایشی پرهیز کرده و براساس همدلی و وفاق در چارچوب مصالح نظام و مردم به حل مشکلات اساسی کشور بپردازند. هر گونه جدل و منازعات بیحاصل بین مسئولان از جیب ملت مظلوم و بردباری هزینه میشود که هیچگاه از حمایت مسئولان دریغ نکردهاند.
پايان بخش نطق اين عضو کمیسیون اجتماعی تحریمها و تهدیدها بود که گفت: مردم ایران هرگز در مقابل این تهدیدها و تحریمها و در برابر باجخواهیهای غارتگران بینالمللی قد خم نخواهند کرد. از اين رو مهمترین مساله کشور و مسئولان باید مقابله با تحریمها و تهدیدها و دسیسههای جنایتگران سلطهگر باشد.
ابراهيم نکو نماينده رباط کريم هم در نطق خود به اين موضوع اشاره کرد و گفت: مردم از تحريم ها و تهديدهاي نظام سلطه هراسي ندارند، بلکه اختلافات مسئولان و سوء مديريت هاي اقتصادي آنها را آزار ميدهد.
به گفته وي، تعيين شعار حمايت از کار، توليد و سرمايه ملي از سوي مقام معظم رهبري، اولويتهاي کشور را مشخص کرده است که تحقق آن نيازمند همدلي مردم و مسئولين است. بايد سرمايه ها در مسير توسعه کشور به کار گرفته شود و در اين راه برگزاري سمينار و سخنراني کفايت نمي کند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با محکوم کردن جنايات صهيونيستها، ادامه داد: برخی دوستانی که برای یک موضوع کوچک اتفاق افتاده در کشور قشقرق سیاسی راه انداختند و از کاه، کوه ساختهاند و در دفاع به اصطلاح از حقوق بشر یقهدرانی کردند، به طوری که در حمله به نیروهای خدوم قضایی نظام گوی سبقت از دشمن ربودند، امروز کجا هستند تا بیایند و حملات ضدبشری رژیم غاصب اسرائیلی به افراد بیدفاع را محکوم کنند.
/2929