«قیامت عشق» با آهنگسازی فرهاد هراتی و کارگردانی سعید داخ از 8 تا 17 آذر در مرکز همایش‌های برج میلاد اجرا می‌شود.

زینب کاظم‌خواه: در نشست خبری که صبح روز یکشنبه 28 آبان ماه با حضور فرامرز هوشیار مدیرعامل برج میلاد و همچنین عوامل نمایش «قیامت عشق» برگزار شد، علاوه بر تشریح برنامه‌های برج میلاد در ماه محرم برنامه‌های کنسرت یاد شده از سوی فرهاد هراتی و سعید داخ کارگردان این کار و نویسنده کار آزاده آریامن تشریح شد.
«قیامت عشق» که نمایشی درباره عاشورا است، پیش از این در سال 87 سه شب در تالار وحدت به روی صحنه رفت، کاری که به اعتقاد هراتی در بین کارهای سفارشی قرار گرفت و آن موقع دیده نشد. از این رو قرار شد که این نمایش در برج میلاد دوباره اجرا شود.
این کار روایتی از واقعه عاشورا به زبان معاصر است به گفته فرهاد هراتی این کار نزدیک به 48 خواننده و دو سلویست و همچنین دو پلی بک دارد.
هراتی همچنین گفت: «گروه کر نامیرا هدفش این نبوده و نیست که تکنیک را به رخ بکشد؛ ما قرار است با مردم حرف بزنیم و دلم نمی‌خواهد که مردم از سالن بیرون می‌آیند، سریع کار را فراموش کنند؛ دوست دارم آن‌ها برای مدتی درگیر کار باشند و به آن فکر کنند.»
او بر این باور است که باید در کار هنری موضوعاتی دست‌مایه قرار گیرد که مردم دغدغه آن‌ها را دارند.
قیامت عشق کاری است که دیالوگ‌های آن در استودیو ضبط شده و مخاطب یک نمایش رادیویی را روی سن می‌بیند. همچنین این نمایش به زبان انگلیسی هم در حال ترجمه است.
سعید داخ که کارگردانی این کار را بر عهده دارد، در این نشست توضیح داد:«نمایش قیامت عشق بر اساس موسیقی، تصویر و نور اجرا می‌شود.»
شیرین بینا که در این نمایش نقش نویسنده را دارد و نادر رجب‌پور نیز در آن بازی می‌کند.

داخ تاکید کرد: «این اجرا با بحث حرکات موزون تفاوت دارد، این کار نه پرفورمنس است و نه حرکات موزون بلکه به شکل نمایشی با استفاده از تصاویر انیمیشن و ارتباط بازیگر با تصویر لحظات ما شکل می‌گیرد.»
او ادامه داد: «ما سعی کرده‌ایم در این کار از شعار دادن پرهیز کنیم، لحظات واقعی را خلق کنیم و قرار نیست که به شکل سفارشی به مقوله‌ای بپردازیم و چون درباره عاشورا کار می‌کنیم روغن داغ آن را زیاد کنیم.»
آزاده آریامن که کار نویسندگی این اثر را بر عهده دارد نیز در این نشست گفت: «سال 87 زمانی که آقای هراتی طرح خود را اعلام کردند، در مدت کمی کار هم نوشته و هم آهنگسازی شد.»
این کار در هفت موومان نوشته شده است که یکی از بخش‌های آن نوشته‌ای از دکتر شریعتی است. آریامن دلیل استفاده این متن در نوشته‌اش را  ادای دین به شریعتی می‌داند.
در این نشست فرامرز هوشیار در مورد برنامه‌های برج میلاد صحبت کرد و در بخشی دیگر از این نشست به سوالات خبرنگاران جواب داد.
یکی از پرسش‌ها درباره برگزاری جشنواره فیلم فجر در برج میلاد بود که هوشیار در این‌باره گفت که ما قیمت‌ها را در برج میلاد تغییر نداده‌ایم تا اتفاقات فرهنگی تحت تاثیر رقم و ریال قرار نگیرد.
او تاکید کرد:«همین الان هم اجازه نمی‌دهیم کنسرت‌گزار رقم بلیت را از یک میزان بالاتر ببرد.»
هوشیار توضیح داد: «هیچ درخواست تخفیفی برای برگزاری جشنواره فیلم فجر در برج میلاد دریافت نکرده‌ایم، آن‌ها باید درخواست‌شان را به شهردار اعلام کنند و به نظرم مشکل خاصی برای برگزاری جشنواره فیلم در برج وجود ندارد. ما کارهای خود را کرده‌ایم و منتظر این هستیم که دبیرخانه جشنواره اعلام کنند.»
او همچنین در پاسخ به این پرسش که از تعداد مخاطبان کنسرت‌ها به دلیل حضور نیروی انتظامی در ورودی برج و تذکر به مخاطبان کاسته شده با نه؟، گفت:«حضور نیروی انتظامی در اجرای کنسرت‌ها هیچ خدشه‌ای وارد نکرده، و ما از زحمات آن‌ها سپاسگزاریم.»
در ماه محرم همچنین قرار است که در تالار لیزیریوم «کانسپت اباعبدالله الحسین» 29آبان تا 24 دی اجرا شود.
برپایی نمایشگاه‌های خطاطی و نقاشی و همچنین کارگاه هنری حریم حرم از دیگر برنامه‌های برج است.
از سوی دیگر جلسات شعرخوانی با حضور مرثیه سرایان و شاعران ادبیات عاشورایی و اجرای 20 پرفورمنس در گذرگاه برج میلاد برنامه‌های دیگری است که در ایام محرم در برج میلاد برپا می‌شود. همچین کنسرت سنتی «وداع» حسام‌الدین سراج هفتم و هشتم دی در برج میلاد برگزار می‌شود و مراسم تعزیه‌خوانی در گذرگاه برج میلاد از 25 تا چهارم دی ماه برپا می‌شود.
پنج کتاب ادبیات عاشورایی شامل «عهدنامه‌ مالک اشتر»،«یک روز یک باغبان»،«بی تو من»،«علمدار ندیدن» و «مشق عزا» در این ماه در برج میلاد رونمایی می‌شود.

57244

منبع: خبرآنلاین