بالاخره دولت رضایت داد برای گذر از بحران دارو و تجهیزات پزشکی، کمی به وارد کننده ها سهل بگیرد؛ به همین دلیل سود بازرگانی واردات این کالاها صفر شد.

به گزارش خبرآنلاین؛ در مصوبه دولت چنین امده است: طبق مصوبه شماره 158150/ت47241ه مورخ 14/8/1391هیات محترم وزیران درخصوص کاهش سودبازرگانی کالاهای داروئی و پزشکی به میزان صفر درصد که توسط هیات امنای صرفه‌جویی ارزی برای بیماران صعب‌العلاج با تائید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وارد شده‌اند، اعلام می‌گردد.

البته در این مصوبه به بیماران صعب العلاج اشاره شده است. وزارت بهداشت بارها اعلام کرده است کمتر از 4 درصد داروهای مورد نیاز داخل، وارد می شود. البته عمده داروهای تولیدی داخل، با مواد اولیه وارداتی تولید می شود. اما وزارت بهداشت در یکی دو ماه گذشته 600 میلیون دلار ارز با نرخ مرجع از دولت گرفته است.

درواقع دولت پس از نوسانات شدید ارزی، دارو و تجهیزات پزشکی را مشمول دریافت ارز مرجع کرد، اما به برخی از اقلام دارویی ارز مرجع تعلق نگرفت. این موضوعی بود که بارها نیز از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز مطرح شده بود. (اینجا را ببینید)

 

4747

منبع: خبرآنلاین