فارس گزارش داد: قرار است در چاپ دوم برخی اصلاحات جزئی در این اثر اعمال شود و تا ماه آینده روانه بازار کتاب شود. «کتاب آهنگران» به قلم علی اکبری و با هدایت و نظارت صادق آهنگران تالیف و تنظیم شده است. در این کتاب 920صفحهای بخشی از خاطرات او و همچنین متن بیش از 500 نوحهاش از سال 1358 تا رحلت حضرت امامخمینی(ره) منتشر شده است.
از ویژگیهای جالب این کتاب میتوان به لوح فشردهای اشاره کرد که تمامی نوحههای منتشر شده در کتاب را در بر میگیرد و به کتاب پیوست شده است. همچنین 40 قطعه تصویری از اجراهای سالهای دفاع مقدس او و 120 قطعه عکس منتشر شده از آهنگران هم در کتاب قرار دارد البته آهنگران در کنار عکسها توضیحاتی را هم با دستخط خود نوشته است. این کتاب از سوی نشر «یا زهرا» منتشر شده و هماکنون در بازار کتاب موجود است.
محمود سنگری در مقدمه این کتاب آورده است:
«من خود شاهد بودهام که نه تنها در جبهه، که در ایام محرم، هم پای نوحه خوانی حاج صادق، شاعر یا شاعرانی با او حرکت میکردند و بندهای جدیدی در حین حرکت! میسرودند و به دست ایشان میسپردند و حاج صادق به خوبی اجرا و عرضه میکرد. این ویژگی با معیارهای اجرای موسیقی سازگار نیست، اما این رفتار به ظاهر نامتعارف، نشان میدهد همان گونه که در عرصه نظامی، حرکتهای بسیجی برق آسا و عاشقانه است، در عرصه فرهنگی نیز چنین ویژگی بدیعی سریان و جریان دارد.»
در بخشی از این کتاب صادق آهنگران روایت میکند: «بعد از پیروزی رزمندگان در عملیات طریقالقدس و تصرف شهر بستان، دعای کمیل را که طبق روال هر شب جمعه در یکی از جبههها میخواندم، در حسینیه شهر بوستان خواندم. فردای آن روز، تلویزیون پس از اعلام پیروزی رزمندگان در عملیات و نیز برای آن که نشان دهد شهر بستان آزاد شده است، ضمن اعلام نتایج عملیات عنوان کرد: دعای پر فیض کمیل، در شهر ازاد شده بستان توسط برادر آهنگران اجرا شد. حالا چرا گوینده تلویزیون آن شب «آهنگری» را «آهنگران» گفت، نمیدانم؛ اما از آن به بعد با نام آهنگران معروف شدم...»
همچنین بنابرگزارش این خبرگزاری، «ققنوس زنده است»، مجموعه گفتارهای پراکندهای از حسن رحیمپور ازغدی است که به بررسی «هنر در منظومه فکری انقلاب اسلامی» پرداخته است. آنطور که فارس گزارش داده، این گفتارها بین سالهای 1377 تا 1390 در محافل گوناگونی همچون همایشهای تخصصی فلسفه هنر، اختتامیه جشنوارههای ادبی و هنری (جشنواره مردمی فیلم عمار، جشنوارهی قلم زرین) و نشستهایی با دانشجویان هنر، ایراد شده است. بخش اول کتاب، شامل گفتارهایی در باب بایستهها و افقهای پیشروی هنر میشود. بخش دوم، پرسش و پاسخها و گفتوگوهایی است که با ایشان در باب معانی و مبانی هنر از نگاه انقلاب اسلامی، صورت گرفته است. بخش اول «ققنوس زنده است» دربرگیرنده گفتارهایی چون «هنر و تجربه شوریدگی»، گزارش مقالهای با عنوان «رابطه هنر با مفاهیم ماوراءالطبیعه»، «هنر و ایدئولوژی»، «هنر؛ عهد با حقیقت و زیبایی» و «ما و خاستگاه مکتبهای ادبی و هنری»، «هنر؛ دیالوگ با فرشته یا شیطان؟!»، «امام(ره)، هنر، نظامسازی»، «ققنوس زنده است»، «از هنر مکتبی تا مکتب هنری» و...است.
ماکت کتاب «ققنوس زنده است»، امشب چهارشنبه 6دی ماه همزمان با سخنرانی حسن رحیمپور ازغدی با موضوع «سینما و سبک زندگی»، در جشنواره مردمی فیلم عمار، رونمایی میشود.
6060