به گزارش خبرآنلاین، محمدرضا عارف در دیدار جمعی از مدیران دولت اصلاحات، کارشناسان سیاسی و اساتید دانشگاه، گفت: کسانی که میگویند که دوران اصلاحات، هیچ دستاوردی نداشت، نگاهشان به امور همه یا هیچ است و چون دولت اصلاحات، به همه اهدافش نرسید، نتیجه میگیرند که به هیچ نرسید. به گمان من، اگر در همان دوران اصلاحات نیز، برخی افراد دست از راحت طلبی بر میداشتند و به دنبال رسیدن به همه اهداف، در مدت زمان کوتاه نبودند، شاید جلوی برخی تندرویها گرفته میشد و اصلاحات، گرچه آرام ولی به شکل پایدار پیش می رفت و حال و روز ما امروز این گونه نبود.
گزیده سخنان وی که بر اجماع اصلاح طلبان در انتخابات آتی تاکید داشت، از این قرار است:
* انتخابات برای اصلاحات، صرفا یک روزنه برای رسیدن به قدرت و پس از آن، آسایش و آرام نشستن بر اریکه قدرت نیست. اصلاح طلب، چه در قدرت سیاسی باشد، چه در راه رسیدن به قدرت سیاسی باشد و چه در انزوا باشد، بازهم اصلاح طلب است و دغدغه همیشگی او اصلاح امور در چارچوب ساختارها و هنجارهاست.
* در کشور پتانسیلهای زیادی وجود دارد که در این 8 سال از آن استفاده نشده است و عدهای از بهترین مدیران این کشور را عزلت نشین کردند که البته دود این کار به چشم کشور و مردم رفت.
*در دولت اصلاحات در برابر برخی کارشکنیها به صورت قاطع ایستادگی نشد و مصلحت جویانه عمل شد و از این نقطه ضعف، رقیب اصلاحات نهایت استفاده را برد.
* اگر اصلاحطلبان برخورد منفعلانه با انتخابات ریاست جمهوری داشته باشند امیدی به شنیدن صدای اصلاح طلبان در آینده نخواهد بود و پازل قدرت طلبی فرصت طلبان، با نا امیدی یا عافیتطلبی اصلاح طلبان کامل میشود.
* قصد سیاه نمایی ندارم ولی کارنامه عملکرد جریان حاکم بر دولت، سفید نیست که نیاز به سیاه نمایی باشد. باید پذیرفت که این جریان توان اداره کشور را نداشتند و به دلیل ضعف عملکردی متولیان اجرایی، اصولگرایان میخواهند حساب خود را از دولت جدا کنندکه البته موفق نمی شوند.
* یکی از نشانه های عدم استفاده از خرد جمعی در حوزه سیاست خارجی بود که منجر به صدور چندین قطعنامه در 8 سال گذشته شد.
* { در پاسخ به سوالی در خصوص رویکرد مطرح شده در بین برخی اصلاح طلبان در حمایت از یک چهره اصولگرا} خوشبینی است که خیال کنیم یک چهره اصولگرا که رابطه نسبتا خوبی با اصلاح طلبان دارد می تواند دغدغههایی که اصلاح طلبان دارند را پیگیری کند.
/29220