ایسنا نوشت:

منوچهر متکی با تاکید بر بکاربردن ادبیات دیپلماتیک در بحث سیاست خارجی گفت: اگر کسی حتی موضع درست و انقلابی را به گونه ای طرح بکند که برای کشور هزینه ایجاد کند، تدبیر درستی نیست؛ البته در پاسخ به ادبیات استکباری نیاز هست که از ادبیات تند بهره بگیریم.
این عضو ائتلاف بزرگ اصولگرایان در برنامه پرسش و پاسخ دانشجویی در دانشگاه تبریز با بیان این‌که باید در سیاست خارجی از ادبیات فاخر و دیپلماتیک استفاده کنیم، حرف سنجیده و درستی است، افزود: دیده شده است که برخی با به کار بردن ادبیات غیر دیپلماتیک برای کشور هزینه ایجاد کرده‌اند.
وی تغییر تقویم آموزشی دانشگاه ها و تعطیلی دانشگاه‌ها در فضای انتخابات 24 خرداد را عملی شتابزده دانست و تاکید کرد: در این تصمیم نه دانشجویان و نه اساتید به عنوان مخاطبین اصلی دو وزارتخانه مورد مشورت قرار نگرفته‌اند.
وزیر پیشین امور خارجه یادآور شد: دولت مسئول معیشت مردم و نه تفسیر و قرائت‌های مختلف از دین است. دولت مسئول مکتب سازی نیست، در قانون اساسی ما مرجع اصلی قرائت درست از دین شخص ولی فقیه است.
29219
منبع: ایسنا