به گزارش خبرآنلاین محمدرضا عارف عصر امروز با حضور در جمع دانشجویان دانشگاه علم و صنعت گفت: باید منزلت یک ایرانی به گونهای باشد که همواره به ایرانی بودن خود افتخار کند.
دانشجویی از عارف پرسید که دانشگاه امروز مردههایش متحرک هستند، چه برنامهای برای دانشگاهها دارید، که عارف پاسخ داد: نتیجه سال 88 رکود فعلی دانشگاه است که به هیچ وجه به نفع کشور نیست بنابراین باید نشاط را به دانشگاه برگرداند، بنابراین بود که دانشگاهها کارخانه آدمسازی باشد بنابراین دانشجو باید همیشه پرسشگر و پرخاشگر در چارچوب رعایت قوانین باشد، بنابراین امیدواریم انتخابات پیشرو نتیجهای برای پرشور و پر نشاط کردن دانشگاه باشد.
معاون اول دولت خاتمی گفت که اتفاقات سال 88 اتفاقاتی بود که در تاریخ کشور ماندگار شد، اما فعلا باید برای خلق حماسه سیاسی و داشتن انتخابات پرشور از این انتخابات عبور کنیم.
وی همچنین در پاسخ به این سوال که در صورت عدم ورود آقای هاشمی و خاتمی احتمال پیروزی اصلاحطلبان تا چه میزان خواهد بود، گفت: رویکرد ما از ابتدا رویکرد اجماعی بود. رای قشر خاموش در انتخاباتهای گذشته حدود 70 درصد بوده است. بنابراین جمعبندی ما این بود که اگر ما بتوانیم فعالیت جدی انجام دهیم برنده انتخابات خواهیم بود. موضع من از ابتدا این بود که هر کدام از این عزیزان بیایند من کنار خواهم کشید. جنبش اصلاحات به هر فردی رسید باید همه حمایت کنیم که اتفاق 84 تکرار نشود.
عارف در خصوص مواضعش نسبت به آقای هاشمی و حضور وی در انتخابات آتی،خاطرنشان کرد: من نگاهم به هاشمی نگاه فرهنگی است. من خودم را با آقای هاشمی مقایسه نمیکنم و ایشان را به عنوان پشتوانه انقلاب قبول دارم. اگر ایشان در عرصهای حاضر شود من هرگز حضور پیدا نمیکنم. در خصوص آقای خاتمی هم من نگاهم به ایشان فرهنگی و اخلاقی است.
وی خاطرنشان کرد: من نمی آیم با هدف پیروزی موقت اخلاق را زیر پا بگذارم. من به آقای خاتمی ارادت دارم. طی سال گذشته، با ایشان همکار بودم و 5 سال هم در دولت ایشان فعال بودم و ایشان را رهبر اصلاحات می دانم. اگر ایشان بیاید من هم هستم اما اگر من بیایم خاتمی هرگز وزیر من نمی شود. البته من نظرات ایشان همیشه استفاده می کنم. اینکه آقای هاشمی و خاتمی هم پشت سر چه کسی بیایند به نظرم باید کمی تامل کرد و نتیجه را دید.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین در ادامه در خصوص اتفاقات عاشورای 88 نیز تصریح کرد: اگر آقای خاتمی اجازه داده بود که پرونده عاشورا 76 (کاروانال عاشورا) بسته نمیشد، عاشورای 88 اتفاق نمی افتاد. الان نیز بر این باورم که باید دقیق حوادث 88 باید بررسی شود و هر کسی خلافی کرده است باید عذرخواهی کند اما نه در شرایطی که تریبون دست یک جریان باشد. طی این 4 سال تریبون در اختیار یک جریان بود و طرف مقابل را محکوم میکرد. هر کس کوچکترین توهینی به مقدسات کرده است باید مجازات شود اما نباید تنها به قاضی برویم و راضی برگردیم.
27219