نمایش فیلم سینمایی «همه چیز برای فروش» ساخته امیر حسین ثقفی در حاشیه جشنواره فیلم کن با استقبال همراه شد.
این فیلم در سالن 60 نفره «Palais f» مورد استقبال قرار گرفت و تعدادی از تماشاگران ایستاده آن را دنبال کردند.
بنیاد سینمایی فارابی به روال هر سال تعدادی از آثارش را در بازار جشنواره فیلم کن عرضه کرده و برای برخی از آنها در سالنهای کوچک واقع در کاخ جشنواره زمان نمایش گرفته است.
این نمایشها با فیلم «دامنههای سفید» محمد ابراهیم معیری آغاز شد و تا کنون فیلمهای «عقاب صحرا» به کارگردانی مهرداد خوشبخت، «همهچیز برای فروش» و «گهوارهای برای مادر» به کارگردانی پناهبرخدا رضایی به نمایش درآمدهاند.
«فرزند چهارم» وحید موساییان، «دربند» پرویز شهبازی، «استرداد» علی غفاری و «هیس، دخترها فریاد نمیزنند» پوران درخشنده هم دیگر آثار بنیاد سینمایی فارابی هستند که روی پرده خواهند رفت.
همچنین قرار است «ساکن خانه چوبی» به کارگردانی حسینعلی لیالستانی و «راننده و روباه» به کارگردانی آرش لاهوتی از آثار مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی به همراه دو فیلم «حوض نقاشی» و «خسته نباشید» از تولیدات حوزهی هنری، توسط فارابی در کن به نمایش درآیند.
در فیلم سینمایی «همه چیز برای فروش» بازیگرانی چون صابر ابر، مریلا زارعی، مزدک میرعابدینی و جواد عزتی با حضور حبیب رضایی حضور دارند.
58247