به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد رضا عارف معاون اول دولت خاتمی، سخنان خود را با سلام به همه ادیان و قومیتهای داخلی در ایران آغاز کرد و گفت: خوشحالم که به برکت انتخابات، پس از سال ها به یکی از اعضای دولت اصلاحات فرصت داده شد تا در صداوسیما حضور یابد.
وی با بیان اینکه هدفش از حضور در انتخابات، نگرانیاش از وضعیت کشور، گسست نسل اول و نسلهای پس از انقلاب است، ادامه داد: انقلاب ما مردمیترین انقلابها در دنیا بود و رهبری انقلاب از جایگاه بالایی برخوردار بود که در نخستین نطق خود در بهشت زهرا فرمودند « من به نمایندگی از مردم، دولت تشکیل میدهم» این نشان دهنده جایگاه مردم در نگاه رهبر انقلاب بود.
وی از برگزاری سالانه یک انتخابات به عنوان یکی از نمادهای مردم سالاری در ایران سخن گفت و تاکید کرد که باید شبهات از انتخابات رفع شود و شائبههای تقلب و تخلف در انتخابات رفع شود.
ادامه دارد....
/2929