فارس نوشت:

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در مستند رادیویی خود گفت:‌ حتی اگر شده باید دست رقیب‌مان را هم ببوسیم و او را به صحنه همکاری و مشورت بیاوریم.

محسن رضایی در این مستند که امروز دوشنبه به مدت 30 دقیقه از رادیو ایران پخش شد، گفت: در ایران نباید ما شاهد فقر باشیم، ما نباید ببینیم که در جمهوری اسلامی بیکاری و گرانی اتفاق می‌افتد. چینی‌ها یک میلیارد جمعیت خود را مدیریت می‌کنند اما ما نمی‌توانیم 75 میلیون نفر را مدیریت کنیم؟
وی افزود: از یک طرف پیشرفت‌‌های عظیمی را مشاهده می‌کنیم و از سوی دیگر عقب ماندگی‌های عظیمی را نیز مشاهده می‌کنیم. این عقب ماندگی‌ها در حوزه زندگی اتفاق می‌افتد و در حوزه معیشت و اقتصاد مردم.
اهم اظهارات دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام را بخوانید:
* جوانی که برای این کشور افتخار آفریده امروز باید بیکار بگردد و معتاد باشد و دست گدایی به سمت این و آن دراز کند. آیا این در شأن ملت ایران است؟ چه کسی گفته است که مشکل گرانی و بیکاری را نمی‌توان حل کرد. آنقدر جوان فرهیخته در کنار من بر روی زمین افتاده که حقیقتاً من خجالت می‌کشم که بر چه کسی ویژگی برتری دارم.
* حرف‌هایی که من می‌زنم تا در عمل به آن نرسم و از اجرایی کردن آن اطمینان حاصل نکنم آن را مطرح نمی‌کنم. من اطمینان دارم که فدرالیسم اقتصادی قابل اجرا است، من به اجرایی بودن آن مطمئن شدم و بعد آن را مطرح کردم و اصولاً فردی عملیاتی هستم و انشاالله با کمک مردم آن را اجرایی خواهم کرد.
* من معتقدم که مشکل ما در کشور فراتر از مدیران است چرا که ممکن است مدیرانی بروند و مدیرانی دیگری جایگزین آنها شوند اما وضع موجود تغییر چندانی نداشته باشند، مشکل ما مدیریت است و نه مدیران.
*خیلی‌ها چشم دوخته‌اند تا آقای احمدی نژاد زود کنار برود تا روی صندلی وی بنشینند حال فرضاً این افراد رفتند و روی صندلی آقای احمدی نژاد هم نشستند بالاخره کشور را چگونه می‌خواهند اداره کنند، مگر با بد و بی‌راه گفتن یا تهمت زدن به این و آن می‌توان کار کرد.
* فرضاً برخی‌ها بتوانند در طول دو سه سال سر مردم را کلاه بگذارند و بر جایگاه ریاست جمهور بنشینند، این افراد باید جواب درستی به مردم بدهند. من فکر می‌کنم که ما در حال خارج شدن از مسیر تقوا هستیم، ما نباید این طور فکر کنیم که با جا به جا شدن آدم​ها معجزه‌ای صورت می‌گیرد، ما باید برای اداره کشور طرحی واقعی داشته باشیم.
* شیوه من در اداره مجموعه‌ها، کار تیمی است وقتی فرمانده سپاه شدم من با آقا صیاد (صیاد شیرازی) دوتایی جنگ را اداره می‌کردیم، آقا صیاد می‌گفت خوب نیست 2 نفره امضا می‌کنیم ممکن است مسئله‌ای برای ما پیش بیاید بهتر است فرماندهی مشخص شود. اما من مقاومت می‌کردم؛ در فتح‌المبین، صیاد گفت بیا یک آئین‌نامه بنویسیم، صیاد تا رفت آئین‌نامه را تهیه کند، عملیات بیت‌المقدس انجام شد. احساس می‌کردم اینطور بهتر می‌شود جنگ را اداره کرد.

* پنج سال دیگر نفت انگلیس،10 سال دیگر نفت آمریکا تمام می‌شود و به مرور انرژی‌ جهان در حال تمام شدن است و نبض انرژی جهان زیر پای نظام و جمهوری اسلامی ایران خواهد بود؛ اگر قیمت نفت 200 دلار شود، تعجب نخواهم کرد؛ برای ما هم فرصت زیاد است و تهدیدات. باید مسائل جدی بگیریم و از کارشناسان فرهیخته کشور استفاده کنیم.
* شهرهای و استان‌های ایران، در اقتصاد بی‌صاحب هستند؛ در بعد انتخابات صاحب دارد؛ سیاست و امنیت دارد اما در اقتصاد صاحب ندارد.

/29220

 

منبع: فارس