حبیبالله عسگراولادی رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری، به دستاوردهای حضور حداکثری مردم در انتخابات اخیر، بایدها و نبایدهای دولت آینده و لزوم کمک به منتخب ملت برای پیشبرد اهداف نظام و خلق حماسه ای دیگر در زمینه اقتصادی پرداخت.
اهم اظهارات وی در ادامه می آید:
*ما امروز در دهه چهارم انقلاب هستیم و این انتخابات نشان داد که به سلامت از پیچ تند و مهم تاریخی عبور خواهیم کرد. البته این آرامش پدید آمده پس از انتخابات، محصول عمل به قانون، اخلاق و پایبندی به منافع و مصالح ملی بود.
*مردم با هوشمندی در این انتخابات ظاهر شدند و همه مراحل را بهخوبی پشت سر گذاشتند. جهان با نتایج اعلام شده، به صحت و سلامت جمهوریت نظام ما اعتراف کرد و مسئولان نظام هم نشان دادند که مثل همیشه حافظ آراء مردم به عنوان یک امر مقدس هستند.
*نقش مقام معظم رهبری در خلق حماسه سیاسی که با انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری رقم خورد، بر کسی پوشیده نیست. ایشان با رهنمودهای خود، مسئولین و مردم را برای برگزاری انتخابات یازدهم هدایت و ارشاد فرمودند به گونهای که جمهوریت نظام قوام یابد.
*این بیان که حتی کسانی که نظام را قبول ندارند اما کشورشان را قبول دارند به پای صندوقهای رأی بیایند، نشان میدهد همه ایرانیان زیر چتر حمایتی رهبری نظام قرار دارند و هر رأی، ارزش خاص خود را دارد و در جمهوریت ما خوانده شده و ارزشگذاری میشود.
*کسانی که سال 88 تهمت تقلب زدند باید عذرخواهی کنند
*شکی نیست کسانی که سال 88 به نظام تهمت تقلب در انتخابات زدند (که این خواست دشمن بود) امروز باید از مردم و خدا عذرخواهی کنند. یک میلیون نفر از همین مردم در سراسر کشور انتخابات را برگزار میکنند اینها با کسی عقد اخوت ندارند و آخرت خود را به دنیای کسی نمیفروشند هرچه در صندوق باشد صادقانه اعلام میکنند.
*رقبا و طرفداران برخی نامزدها در سال 88 تفاوت 11 میلیون نفری را نپذیرفتند و آن را انکار و وتو کردند اما اصولگرایان تفاوت چند صدهزار نفری را وتو نکردند و صادقانه نتایج انتخابات را نه تنها پذیرفتند، بلکه به فرد پیروز تبریک هم گفتند. اینجا دو فرهنگ و دو نظام فکری مطرح است که یکی رای ملت را به شرط چاقو قبول میکند و دیگری صادقانه، هرچه هست قبول می کند. یکی وقتی رای نمیآورد در رای ملت تردید میکند اما وقتی رای میآورد میگوید دموکراتیکترین انتخابات برگزار شد. اما جریان دیگر، ملاک و معیار و میزان را رای ملت می داند. اینها از نگاه مردم و ناظران جهانی پنهان نیست.
*کسانی که سال 88 ظلم کردند باید توبه کنند
*حالا شایسته است ما از بداخلاقیهای سال 88 عبور کنیم البته کسانی که به نظام و مردم بی اعتنائی بلکه ظلم کردند، باید توبه کرده و به اصالت و حقانیت نظام اذعان کنند و به دامن پر مهر ولایت برگردند که آغوش رأفت و رحمت ولایت و رهبری همیشه باز بوده و هست.
*آقای دکتر روحانی نه تنها یک مجتهد و عضوی از اعضای مجلس خبرگان، بلکه یک مبارز قبل از انقلاب است که سرد و گرم مبارزه با استبداد و استعمار خارجی را چشیده و به فضل خدا و همت مردم، به عنوان رییس جمهور منتخب برگزیده شد. او با شعار اعتدال و عقلانیت پا به عرصه رقابتها گذاشت و ما هم همین دو کلمه را در رفتار اجرایی و سیاسی ایشان انتظار و توقع داریم و معتقدیم برای پیشرفت کشور و خدمت به مردم در شروع کار، همین دو موضوع کافی است.
*الان نگاه مردم به اوست که ببینند چگونه می خواهد وعده هایی که داده را عملی کند. لذا ما باید به او کمک کنیم تا وعده هایش را بخوبی جامه عمل بپوشاند. امروز جهان نتایج انتخابات ما را پذیرفته و از انتخاب آقای روحانی استقبال کرده است پس او باید از این فرصت استفاده کند.
*همانطور که خود ایشان هم گفتهاند، او یک دیپلمات است و باید دید در دیپلماسی با غرب چگونه می تواند هم چرخ کارخانه ها را بچرخاند و هم سانتریفیوژها را.
*آقای روحانی فرد باهوشی است و از مطالبات معیشتی مردم هم باخبر است و انشاءالله انرژی دولت را در این نقطه متمرکز خواهد کرد. البته یک جریان انحرافی و فتنهگر میخواهد ذهن کارگزاران دولت آینده را به سمتی هدایت کند که کارهای مهم از جمله بهبود وضع اقتصادی زمین بماند و کارآمدی دولت زیر سوال برود آقای روحانی باید مواظب دسایس این جریان باشد.
/29220