رئیس جمهور تاکید کرد: دولت نهم و دهم در یکی از سخت ترین شرایط تاریخی مستقر شدند.

به گزارش خبرآنلاین، محمود احمدی نژاد در ادامه گفت و گوی تلویزونی با مردم با اشاره به آغاز دولت نهم افزود: در زمان ما عراق و افغانستان اشغال و آمریکا هر روز تهدید می کرد. دولت نهم در سایه تهدیدهای مکرر آمریکا به پایان رسید. رکود جهانی و بحران اقتصادی را در آن دوران شاهد بودیم.
احمدی نژاد تصریح کرد: تحریم‌های یکسویه و ناجوانمردانه داشتیم و در داخل هم شرایط سختی داشتیم.
وی ضمن اشاره به موضوع هسته ای اظهارداشت: در بحث هسته‌ای هم مباحث مطرح است ولی من مدتی است که دخالتی در این قضیه ندارم.

محمود احمدی‌نژاد در گفتگوی زنده تلویزیونی در ادامه ارائه گزارشی از 8 ساله عملکرد خود در دولت نهم و دهم در پاسخ به اینکه «دولت شما با شعار عدالت شناخته می شود» برای اجرای این شعار چکار کردید با بیان اینکه اجرای عدالت کار سختی است، گفت: عدالت کار سختی است و از سوی همه ادیان وعده داده شده است چرا به سمت عدالت رفتند و آیا توانستید عدالت بهتری در کشور پیاده کنیم و امروز شرایط مردم ایران نسبت به 8 سال پیش عادلانه تر است. عدالت بسیار مهم است، پیامبران الهی برای سعادت انسان و اولین دعوت آنها دعوت به توحید و بلافاصله عدالت بوده است.
رییس جمهور افزود: عدالت ترجمه عملی توحید در زندگی اجتماعی است. عدالت یعنی فراهم کردن محیط مناسب برای رشد استعدادهای انسان، انسان می تواند تجلی خداوند و مظهر اسما الهی باشد. انسان مخزن اسرار خداوند است این همه استعداد و قدرت خلاقیت علم رافت و... همه در شرایط عدالت شکوفا می شود .
اهم اظهارات رییس جمهور در ادامه می آید:
*عدالت نباشد فرصتی برای رشد پیدا نمی شود، کسی که هشت‌اش گرو نه‌اش است و از همه امکانات محروم است چطور می تواند به عظمت و استعدادهای خودش فکر کند و رشد کند. اصلا نمی تواند آروزی بزرگی داشته باشد، چه برسد به اینکه رشد کند. کسی که نمی تواند آرزو کند چطور رشد کند، چقدر انسان ها امروز فرصت فکر کردن به خودشان دارند.خدا انسان را خلق نکرده که در فقر و نکبت زندگی کند.
*عدالت یعنی فرصت‌ها عادلانه توزیع شود، یک دولت هم منابع و هم تصمیم گیری و هم وقت دارد. این‌ها باید عادلانه توزیع شود، باید این وقت و منابع عادلانه توزیع شود. نه اینکه همه عدالت با دولت محقق شود نه قوه قضاییه و دیگر نهادها هم تاثیرگذار هستند اما در محدوده دولت تلاش کردیم به این مهم برسیم. از تمام ناطق کشور در مراکز اصلی تصمیم گیری دولت حضور دارند.
*بسیاری از اختیارات را ما به استان ها دادیم که فرصت تجربه و مدیریت کردن داشته باشند. در گام اول ما تلاش کردیم عدالت اقتصادی و اجتماعی را عملیاتی کنیم. 
*از اول معتقد بودم هر کاری دولت می کند باید نتیجه آن برای مردم باشد و منجر به توانمند شدن مردم شود. اینکه مردم بالا بیایند و به لحاظ توانایی و علمی بالا بیایند. ما تعداد زیادی برنامه اجرا کردیم. ما برای اینکه فاصله‌ها را کم و فرصت ها را بهتر توزیع کنیم در اولین گام سهام عدالت را توزیع کنیم، قبلا بنگاه‌ها به برخوردارترها و تواناترها توزیع می‌شد ولی دولت سهام عدالت را توزیع کرد که می گفت همه باید از این سهام برخوردار شود.
*تاکنون 40 میلیون نفر شناسایی و سهام بین آنها توزیع و به نام آنها شده است که البته 8 میلیون نفر دیگر در راه هستند.

/27220