گفت و گوی تلویزیونی رئیس جمهور که چهارشنبه شب روی آنتن رفت، از جهاتی شبیه سخنرانی های کنونی حسن روحانی است.چه آنکه هر دو، صحبت از ایده آل هایی می کنند که قصد داشتند و دارند به آن برسند.

محمود عزیزی: احمدی نژاد در این گفت وگوی 79 دقیقه ای بیشتر از کارهای دولت در حوزه اقتصادی گفت. دسته بندی شده و منظم سخن گفت و به کارهایی اشاره کرد که به گفته او «در تاریخ کشور بی نظیر است». او در میانه ارائه آمارهای اقتصادی، گاهی هم به حرفهای منتقدانش پاسخ داد و از رابطه خوب نداشتنش با احزاب، تنها وعده ای که در انتخابات 84 داد، فشارهای داخلی به دولت و اینکه چند وقتی است در موضوع هسته ای دخالتی ندارد، سخن گفت.

او از اقتصاد کمیته امدادی که برخی از مراجع و سیاسیون دولت را بدان متهم می کردند یاد کرد و تاکید کرد که «بعضی‌ها گفته‌اند اینها عدالت توزیعی می‌خواهند ایجاد کنند و فقیرپروری را گسترش دهند که اینها حرف‌های ابتدایی است.»

 

نمودار فوق نشان می دهد رئیس جمهور در این گفت وگو تلاش کرد خدمات دولت را به مردم بیان کند، اما در عین حال از بیان حرفهای سیاسی اش هم خودداری نکرد. آنچنان که او به منتقدان سیاسی و دوستان سابقش که از کابینه کنار گذاشته شدند این طور پاسخ داد که «به خاطر مخالفت با این دولت هیچکس از هیچ حق خود محروم نشد‌. بعضی‌ها می‌گویند ‌به دلیل مخالفت با این دولت و اعضای دولت از دولت اخراج شدیم، در حالی که این حرف‌ها واقعیت ندارد و من هیچ وقت جواب این حرف‌ها را ندادم.»

افتخار احمدی نژاد در این گفت وگو این بود که دولتش «هیچ سندی را علیه حقوق ملت امضاء نکرده» و تصریح کرد که «یکی از فشارهای سنگین به ما این است که پول به مردم داده‌ایم و تمام مشکلات تاریخ اقتصاد جهان و تحریم و بحران اقتصادی جهان را به ما نسبت می‌دهند و این به دلیل پولی است که به مردم می‌دهند در حالی که باید این پول را به مردم بدهیم.»
اینها گوشه ای از گلایه ها و پاسخ های رئیس جمهور به همه انتقاد هایی بود که در ایام انتخابات از سوی نامزدهای مختلف بیان شد و دولت بدان پاسخی نداد.
احمدی نژاد قول چند گزارش کار دیگر را هم داده است که شاید مهمترینش خداحافظی از مردم و حلالیت طلبی باشد. شاید آن گفت وگوی تلویزیونی درخواست هوادارانش برای بیان بخشی از حرفهای مگوی احمدی نژاد را برآورده کند.

/2727

 

منبع: خبرآنلاین