فارس نوشت:

وزیر امور خارجه با بیان اینکه مذاکرات با 1+5 ادامه دارد گفت: منتظر تعیین گروه مذاکره کننده از سوی روحانی هستیم.

علی اکبر صالحی در جمع خبرنگاران درباره انجام مذاکرات بین ایران و 1+5 در زمان دولت آقای روحانی گفت: نامه‌ای در این باره رد و بدل نشده اما به طور حتم مذاکرات ادامه خواهد داشت و منتظریم تا آقای روحانی به طور رسمی مسئولیت را عهده‌دار شوند و سپس گروه مذاکره کننده تعیین کند و آنها هم اعلام آمادگی کردند تا مذاکره را آغاز کنند.

وی در پاسخ به سؤالی درباره اینکه صحبتی برای حضور شما در تیم مذاکره کننده شده است یا خیر،‌ گفت: در این باره صحبتی با من نشده است.

وی همچنین در پاسخ به سؤالی درباره سفر رئیس‌جمهور به کشور عراق گفت: مقدمات این سفر از سال پیش فراهم شده اما به دلیل بیماری آقای طالبانی به تعویق افتاد و تا کنون به طول انجامید و هم اکنون در حال سفر به این کشور هستیم.

/29220

 

منبع: فارس