به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نصرالله پژمانفر در مخالفت با وزیر پیشنهادی امور خارجه گفت: در ارتباط راهبردها و راهبرد کلان مباحثی را مطرح کردند که باید آنها دقیق و واضح بشود. فرموده اند تعامل فعال با بنگاه های مهم اقتصادی ، ما که رابطه را قطع نکردیم آن ها قطع کردند. با این تعامل یک طرفه چطور می شود این را حل کرد. راهبردهای عملی هم باید روشن شود. برای خنثی سازی سیاست ایران هراسی و اسلام هراسی چه برنامه ای دارند.
پژمانفر همچنین گفت: چیزی که من در مجموعه فرمایشات و برنامه ظریف حس می کنم یک فضای کاملا انفعالی در جریان های بیرونی است. ایشان سیاست خارجی را کاملا غیر فعال معرفی می کنند. ایشان نسبت به مسایل اصلی ما اظهاری نکردند مانند بیداری اسلامی و استکبار ستیزی و غیره. آقا در فرمایشاتشان در ابتدای فروردین در حرم امام رضا(ع) فرمودند که دولت آینده باید نقاط قوت دول قبلی را داشته باشد. آیا این در برنامه ظریف وجود دارد یا نه؟ آقا می فرمایند استکبارستیزی در این دولت تمایز پیدا کرد ، آقا نمی فرمانید دشمنی با دنیا می فرمایند دشمنی با استکبار. آقا می فرماینده دولت نهم و دهم در برابر استکبار دچار انفعال نشده. این خیلی مهم است که انسان در تعامل با دنیا خواست و نیرو و قدرت خود را بداند و بداند که می خواهد چکار کند. آقا در فرمایش خود می فرمودند که در دولت های گذشته برخی خجالت می کشیدند که اهداف انقلاب را پیگیری کنند. یکی از مسائل دیگری که آقا در حوزه خارجی مورد تاکید دارند پرونده هسته ای است.
نماینده مشهد همچنین گفت: یکی دیگر اینکه بهترین دفاع در مقابل تهاجمات هجوم است نه منفعل عمل کردن. در برنامه ظریف هیچ نوع فعالیتی در سیاست بین المللی مشاهده نمی شود این عقب نشینی و ضعف است. یکی دیگر این است که می گویند کاری کردید که فلان دولت از ما خوشش نیامد. چیزی که انقلاب اسلامی را در دنیا مطرح کرده است ویژگی هایی است که 35 سال مطرح کردیم و برای مستضعفین جایگاه والایی داشته باشیم. ایستادگی در مقابل استکبار محبوبیت ایجاد می کند. در سیاست خارجی ما تاثیرگذاریم نه تاثیر پذیر. برخی می گویند در دولت نهم و دهم ما به سمت تنش رفتیم آقا می فرمایند این حرف بافی است نه حرف حسابی. برگشت در این مسایل جایز نیست.
وی تصریح کرد: بنده سوال دارم چطور در ارتباط با ایشان سایت ها و دشمنان ما کف می زنند و شادی و سرور می کنند. این معنایش این است که ایشان باید احساس خطر بکنند. امام می فرمانید اگر دشمنان تشویق کردند شما احساس خطر کنید. رویترز ظریف را شاخه زیتون ایران به غرب توصیف کرده است. در ارتباط با این آقای ظریف چه نکته هایی دارند؟ او همیشه تا آنجا که بود خواهان بهبود روابط دارد و نشاندهنده این است که روحانی قصد رابطه با غرب را دارد. برادران من احساس خطر می کنم دشمن چشم طمع دوخته است.
پژمانفر خطاب به وزیر پیشنهادی امورخارجه گفت: باید شفاف بکنند که چرا این خانم شیرین عبادی و امیرهوشنگ احمدی که دلال رابطه با آمریکا ست که ارتباط این ها را آقای ظریف برقرار کردند؟ قطعا ایشان توبه خواهند کرد. ارتباطی که برای آقای امیراحمدی و احمدی نژاد ایجاد کردند جای سوال دارد. کما اینکه وقتی آقای خاتمی به نیویورک می روند ارتباط با نهاد سوروس ایجاد می کنند. در سیاست خارجی ما نمی توانیم برگردیم. انقلاب ما کاملا موثر است .
27219