مهر گزارش داد: یک ناشر به سیاست جدید تامین اجتماعی در دریافت حق بیمه فعالان در موسسات و بنگاه‌های نشر که در منزل مستقر هستند، اعتراض کرد.

یکی از دست‌اندرکاران انتشارات «میراث اهل قلم» با اشاره به اینکه صبح دیروز دوشنبه 28 مرداد برای تحویل لیست پرداخت حق بیمه اعضای این موسسه انتشاراتی اقدام کرده اما موفق به تحویل دادن آن نشده‌ است، گفت: طبق معمول لیست بیمه تامین اجتماعی را به شعبه مربوطه بردم که با کمال تعجب به من گفته شد کارگاه شما غیرفعال اعلام شده است!

وی افزود: وقتی علت را جویا شدم گفتند به بازرسی مراجعه کن و آنها نیز در پاسخ به اعتراض من چنین پاسخ دادند که از آنجا به عنوان یک محل مسکونی نمی‌شود بازرسی قرار بگیرد، شما نمی‌توانید بیمه شوید و باید «خویش فرما» لیست بیمه را رد کنید.

وی افزود: به بازرسی گفتم بیش از 3 سال است که این محل مسکونی دفتر انتشارات است و هیچ گاه مشکلی نداشته و بازرسان به کرات به انتشارات مراجعه کرده‌اند که در پاسخ گفت: اگر در گذشته هم بازرس آمده، اشتباه کرده است، اسمشان را بدهید تا جریمه‌شان کنیم!

بنا بر این گزارش و طبق قانون، دفاتر انتشاراتی که موضوع مالیات آنها همچنان محل بحث است و به طور کامل حل نشده، در قانون وزارت ارشاد و اماکن می‌توانند از منازل مسکونی برای دفتر خود استفاده کنند و منع قانونی نیز برای آن وجود ندارد، اما گویا مسئولان این واحد تامین اجتماعی برای دریافت پول کامل از بیمه‌شدگان انتشاراتی‌ها که کمتر از 10 درصد حق بیمه را پرداخت می‌کنند، شیوه مذکور را در پیش گرفته‌اند.
6060

 

منبع: مهر