انتخاب نوشت:

نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد اظهار داشت اگر تهران راه تعامل و همکاری را برگزیند، واشینگتن را شریک خود خواهد یافت. سامانتا پاور در نشست اخیر شورای امنیت سازمان ملل متحد برای بررسی تحریم ها علیه ایران با بیان این مطلب که «تهران در حال از دست دادن امیدها برای پایان دادن به رویارویی هسته ای میان ایران و غرب هست» گفت: آمریکا امیدوار است حضور حسن روحانی در ریاست جمهوری ایران فرصتی برای تهران باشد تا به سرعت برای رفع نگرانی های جدی جامعه بین الملل در مقابله با مقاصد هسته ای ایران حرکت کند.

وی در عین حال گفت: متاسفانه هیچ نشانه ای از تمایل ایران برای تعامل و همکاری مشاهده نمی شود و حتی برخی اتفاقات اخیر، باعث تشدید نگرانی ما شده است.

پاور در عین حال گفت: اگر تهران راه تعامل و همکاری را برگزیند، واشینگتن را شریک خواهد یافت.

رادیو فردا نوشت:

آلن ایر: اگر ایران اهل تعامل باشد، آمریکا را شریک خواهد یافت

آلن ایر، سخنگوی فارسی‌زبان وزارت خارجه آمریکا، در واکنش به انتقال مسئولیت مذاکرات هسته‌ای از شورای عالی امنیت ملی ایران به وزارت خارجه، اظهار داشت: اگر تهران راه تعامل را برگزیند، واشینگتن را شریکی مشتاق خواهد یافت.

آلن ایر، درباره انتقال مسئولیت مذاکرات اتمی به وزارت خارجه ایران گفت: «ما این گزارش‌ها را دیده‌ایم و بار دیگر تأکید می‌کنیم که امیدواریم دولت ایران به طور محتوایی با جامعه جهانی برای رسیدن به یک راه‌حل دیپلماتیک به مسئله برنامه هسته‌ای تعامل کند و همینطور با آژانس در تحقیقاتش به طور کامل همکاری کند».

سخنگوی فارسی زبان وزارت خارجه آمریکا، در ادامه گفت: «ریاست جمهوری دکتر روحانی به ایران فرصت می‌دهد تا نگرانی‌های جدی جامعه جهانی در مورد برنامه هسته‌ای ایران را برطرف کند و اگر دولت جدید تصمیم بگیرد به طور جدی تعامل کند جهت انجام تعهدات بین‌المللی‌اش و رسیدن به یک راه حل صلح‌آمیز، در آن صورت آمریکا را شریک مشتاق خواهد دید».

219 29

 

منبع: انتخاب