فارس نوشت:

حجت‌الاسلام سید محمود علوی وزیر اطلاعات در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت:‌ ملت شریف ایران و مردم آزاده جهان خبردار شدند که قرارگاه مرکزی منافقین معروف به قرارگاه اشرف دچار فروپاشی شد که این موضوع را به ملت ایران و عراق تبریک عرض می‌‌کنم.

وی افزود: این سرانجام برای منافقین قابل پیش‌بینی و یک فرآیند طبیعی برای تشکیلاتی بود که پایه کار خود را براساس جنایت، ایجاد رعب و وحشت و ترور قرار داده بودند، ترور انسان‌های مظلومی که حاضر نشده بودند زیر بار ظلم، استکبار، ننگ و عار بروند. 

وی با اشاره به سرنوشت رقم خورده برای گروهک ترویستی منافقین اظهار داشـت: اراده ملت مظلوم عراق ابتدا ماشین جنگی عاریتی این گروه را از کار انداخت و عناصر موثر آنها را به کیفر جنایات‌شان رساند و بساط آنها را از خاک سرزمین‌شان جمع کرد و به زباله‌دانی تاریخ انداخت. 

وزیر اطلاعات تصریح کرد: فروپاشی قرارگاه اشرف تجلی اراده مظلومین عراق بود که هم انتقام خون به ناحق ریخته مردم عراق را گرفتند و هم مرهمی بر زخم‌های بی‌شمار مردم ایران اسلامی نهادند که از ددمنشی‌های این گروهک، زخم‌های بی‌شماری را بر تن خود داشتند.

حجت‌الاسلام علوی افزود: فروپاشی پادگان اشرف از سوی دیگر نشان می‌دهد که این تشکیلات علی‌رغم شعارهای پرطمطراق‌ و سرسام‌آورش یک لانه عنکبوتی بیشتر نبود به مصداق این آیه که سست‌ترین خانه‌ها، خانه عنکبوت است.

وی تأکید کرد:‌ ما این اقدام قهرمانانه ملت عراق را به مردم این کشور و ملت ستمدیده ایران اسلامی تبریک می‌گوییم و خدا را بابت پیروزی ملت ایران و عراق سپاس می‌گذاریم. 

وزیر اطلاعات در بخش پایانی سخنانش اظهار داشت: جا دارد آنهایی که فریب این گروهک را خوردند و سال‌ها زندگی را در تلخی‌های دربه‌دری و حصر روحی و فکری تجربه کردند به عقل و اندیشه خود مراجعه کنند تا بدانند این مسیر سرنوشتی جز این ندارد.

حجت‌الاسلام علوی خاطرنشان کرد: مقتضیات عقل و اندیشه این است که به آغوش ملت مسلمان ایران بازگردند و اگر دست‌شان به خون انسانی آلوده نشده، از گذشت و بزرگواری ملت ایران برخوردار شده و در دامان ملت زندگی خود را آغاز کرده و به زندگی ادامه دهند.

وی متذکر شد: مطمئناً جریانی که به ملت خود پشت می‌کند سرانجامی جز مزدوری و دریوزگی بیگانگان و سکوت و فروپاشی نخواهد داشت.

/2929

منبع: فارس