حال بلوط‌ ها خوب نیست. برای نجات این بیماران ارزشمند چه کاری می‌توان کرد؟

در بخش تحقیقات و اجرایی جنگل، گرانیگاهی علمی و فنی با عنوان قطب علمی حفاظت، ارزیابی و بهره برداری پایدار از بلوط غرب ایران برپا شده و اعلام موجودیت کرده است. بی‌شک مهم‌ترین هدف این کارشناسان و پژوهشگران نخبه، بررسی و کشف راه‌های ماندگاری بلوط ایرانی در زاگرس است؛ کوهستانی که اگر نبود، نه از کارون و کرخه و دز جراحی و مارون خبری بود و نه از زاینده رود و سفید رود و زرینه رود!

حال بلوط‌ها خوب نیست. برای نجات این بیماران ارزشمند وطن، قرار است سومین کارگاه آموزشی با عنوان زوال (خشکیدگی) بوم‌سازگان (اکوسیستم)‌های جنگلی بلوط زاگرس (بخش اول: فعالیت‌های بخش اجرا) در هفدهم مهرماه ۱۳۹۲ از ساعت ۸ الی ۱۳ در محل تالار اجتماعات مؤسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور برگزار شود.

فریبرز غیبی - مدیر کل سابق دفتر امور منابع جنگلی (دفتر جنگل‌های خارج از شمال) و عضو کنونی شورای‌عالی جنگل سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور - و کامران پورمقدم - مدیر کل دفتر امور منابع جنگلی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور - دو سخنران این کارگاه هستند.

برای اطلاعات بیشتر و آشنایی با ضوابط شرکت، می‌توانید با دبیرخانه قطب به شماره‌های ۵-۴۴۵۸۰۲۸۲-۰۲۱ داخلی ۲۱۷ (دکتر مهدی پورهاشمی) یا خانم عطار، مسئول آموزش ضمن خدمت (داخلی ۲۳۷) تماس حاصل فرمایید.

45234

منبع: خبرآنلاین