سردار احمدی مقدم اعلام کرد که رفتن سردار رادان از سمت جانشینی فرماندهی ناجا شایعه است و او هیچ کجا نمی رود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،فرمانده نیروی انتظامی در حاشیه بازدید از موزه دفاع مقدس، گفت: حتی اخیراً در مورد رفتن من هم شایعه شده است و جابه‌جایی جانشین فرماندهی ناجا نیز از همین قسم شایعات است و نباید به آنها توجه کرد.

احمدی‌مقدم با بیان اینکه ما دارای 30 تا 40 فرمانده و معاون هستیم ادامه داد: هر چند وقت یکبار باید تغییراتی در آنها اعمال کنیم و تغییرات در ناجا نیز مانند تغییرات در سایر دستگاه‌ها امری طبیعی به حساب می‌آید.

نامه رئیس محیط زیست

فرمانده ناجا در ادامه با اشاره به نامه رئیس سازمان محیط زیست به نیروی انتظامی جهت جلوگیری از ساخت یک جاده مرزی، گفت: نامه خانم ابتکار به دست من رسید و من نیز بر روی آن دستور دادم.

وی افزود: به مرزبانی دستور دادیم تا با سازمان محیط زیست همکاری کند و ملاحظات زیست‌محیطی را رعایت کند.

فرمانده ناجا تأکید کرد: اصل احداث جاده در مکان مربوطه اجتناب ناپذیر است اما باید در تعامل با محیط زیست خسارت‌های زیست‌محیطی را تا حد امکان کاهش داد.

وی در ادامه با اعلام اینکه نیروی انتظامی برای همکاری با سازمان محیط زیست در همه مناطق و همه زمینه‌ها آمادگی کامل دارد، گفت: من شخصاً از خانم ابتکار گلایه کردم که چرا این نامه را رسانه‌ای کردید که وی ضمن عذرخواهی به من گفت این نامه در استان مربوطه رسانه‌ای شده و ما نیز قصدمان رسانه‌ای کردن نامه نبوده است.

احمدی‌مقدم گفت: خراسان شمالی تنها استان کشور است که فاقد جاده مرزی است که ما باید برای احداث جاده‌های این استان تدبیری بیاندیشیم که کمترین خسارت زیست‌محیطی را در پی داشته باشد.

فرمانده نیروی انتظامی گفت: تفسیرهایی که از حرف‌های مقام معظم رهبری درباره صلح امام حسن و نرمش قهرمانانه می‌شود درست نیست.

وی گفت: ما باید مقابل تاکتیک‌ها و روش‌هایی که دشمنان مدام انرا عوض می‌کنند تاکتیک‌ها و روشهای خودمان را داشته باشیم.

45232

منبع: خبرآنلاین