پیکر زنده‌یاد محرم بسیم صبح دوشنبه هشتم مهر از مقابل تالار وحدت تشییع خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، این مراسم از ساعت ۹ صبح دوشنبه از مقابل تالار وحدت آغاز و پیکر محرم بسیم با همراهی هنرمندان سینمای ایران در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده خواهد شد.

اواخر هفته‌ای که گذشت این هنرمند پیشکسوت و پدر بزرگ مهربان سینمای ایران در 93 سالگی دار فانی را وداع گفت.

سیداحمد میرعلایی دبیر بیست و هفتمین جشنواره بین المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان و مدیر عامل بنیاد سینمایی فارابی چندی پیش با مرحوم بسیم دیدار و برای حضور در جشنواره به عنوان مهمان ویژه از او دعوت کرده بود.

محرم بسیم در فیلم‌هایی مانند «گلنار»، «افسانه دوخواهر»، «میلاد»، «دونفر و نصفی» و... بازی کرد و در بسیاری از سریال‌های تلویزیونی نیز به ایفای نقش پرداخت. او متولد 1299 باکو بود و فعالیت هنری خود را در سینما از سال 1317 آغاز کرد.

58247

منبع: خبرآنلاین