ایسنا نوشت:

نویسنده سریال 100 قسمتی «کیمیا» درباره‌ آخرین وضعیت نگارش این مجموعه‌ گفت: «نگارش فاز سوم «کیمیا» که فاز آخر پروژه محسوب می‌شود تا پایان امسال تمام می‌شود و فکر می‌کنم گروه ظرف یک ماه آینده کار را کلید بزنند.»

مسعود بهبهانی‌نیا اعلام کرد: «حدود دو ماه است که وارد فاز سوم «کیمیا» شده‌ایم و همچنان مشغول نگارش هستیم تا بتوانیم کل متن را تا پایان امسال به اتمام برسانیم.»

وی درباره‌ سایر کارهای جدیدش برای نگارش بیان کرد: «فعلا به جز نگارش «کیمیا» پروژه‌ی دیگری در دست ندارم و در حال حاضر تمام تمرکزم روی این مجموعه است تا آن را به پایان برسانم.»

سریال «کیمیا» در 100 قسمت به کارگردانی جواد افشار و تهیه‌کنندگی محمدرضا شفیعی برای پخش از شبکه دو برای ماه رمضان سال آینده تولید می‌شود. این سریال با محوریت خانواده ایرانی ساخته خواهد شد.

5858

منبع: ایسنا