رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی در مورد سندی از سخنان امام خمینی (ره) در مورد خصوصیات مأموران مذاکره کننده با آمریکا ،گفت: این سند هنوز منتشر نشده است و در آینده اگر صلاح باشد، در مرکز اسناد این سند را منتشر می‌کنیم.

روح الله حسینیان گفت: سندی را دیدم و اگر لازم باشد، ممکن است که منتشر شود. در آن سند یکی از مقامات از حضرت امام یک سوالی کرده بود که درباره یک مساله خاص با آمریکا مذاکره کنند. حضرت امام 3 تا شرط قائل شده بودند،دو تا شرط آن فنی بود ولی یک شرط آن خیلی مهم بود. الان مهم‌ترین زمان گفتن آن است. فرموده بودند کسانی که می‌خواهند مذاکره کنند باید قلب آن‌ها مالامال از کینه از آمریکا باشد.

اهم اظهارات وی به نقل از تسنیم به شرح زیر است:
*به محض اینکه انقلاب اسلامی به پیروزی رسید، خیانت‌ها و دخالت‌های داخلی‌شان شروع شد. شما اسناد لانه جاسوسی را مطالعه کنید. چه افرادی را خریداری کردند، چه افرادی را که پول دادند تا مجله در ایران درست کنند و چه افرادی را خریداری کردند تا اطلاعات آنها را بگیرند و در درون انقلاب اسلامی نفوذ دهند.
*بنی صدر و همین نوری‌زاده‌ای که الان جزو اپوزیسیون خارج از کشور است. بله! افراد مختلفی هستند که آنها را خریداری کردند و با آنها تماس گرفتند، از جمله وزیر دولت موقت. به هر حال یکی از وزرا که سخنگوی دولت موقت بود. با اینکه دولت موقت رابطه حسنه‌ای با آمریکا داشت و از منافع آمریکا در ایران حفاظت می‌کرد در عین حال جاسوس آمریکا بود که در قضیه لانه جاسوسی اسنادش بیرون آمد که آن فرد دستگیر و به زندان محکوم شد.
*از دیگر نمونه‌هایی که می‌توان اشاره کرد، نقش اساسی آمریکا در کودتای نوژه است؛ در کودتای نوژه آمریکا نقش اساسی در انتخاب بعضی از افسران ارتش سابق داشت که تصمیم گرفتند این کودتا را اوایل انقلاب اسلامی به وجود آورند. در جنگ 8 ساله عراق علیه ایران، آمریکاییان تمام امکانات خود را که توسط آواکس‌ها و ماهواره‌ها می‌گرفتند و به عراق تحویل می‌دادند که اسناد آن بعد از سقوط صدام کشف شد و خود آمریکایی‌ها هم اعتراف کردند. حتی تمام نقل و انتقالات ما به درون جبهه‌ها را به صدام می‌رساندند و او را مطلع می‌کردند که تجمع نیروهای ما در کجاست. علاوه بر اینکه در همان مدتی که ما با عراق در حال جنگ بودیم، اسم صدام را از لیست تروریست‌ها خارج کردند و در برنامه کشاورزی در شمال بصره با صدام به توافق رسیدند.
*شما به همین جریان فتنه نگاه کنید.چقدر آمریکایی‌ها از جریان فتنه حمایت کردند؟ نزدیک به 7میلیارد دلار در جریان فتنه خرج ضد‌انقلاب و رسانه‌هایشان و مبارزه با نظام انقلاب اسلامی کردند. این‌ها همه نشانه این است که آمریکاییان ماهیتا نمی‌توانند با نظام جمهوری اسلامی جمع شوند.

مساله هسته ای و زیر قول زدن
*بالاخره ایران گفت که شما چه از ما می‌خواهید؟ به کجا مشکوک هستید؟ مواردی که شک دارید مشخص کنید تا ما آن را برای شما روشن کنیم. 10-20 مورد گفتند که اسمش این شد: «مدالیته بین ایران و کشورهای غربی». ایران ثابت کرد و تمام موارد را به اثبات رساند که این‌ها اتهامی بیش نیست و ایران اصلاً به سمت سلاح‌های هسته‌ای پیش نمی‌رود و فقط از آن استفاده علمی و طبی و پزشکی می‌کند.
*بعد از اینکه تقریبا به توافق رسیدند و نوبت غربی‌ها و آمریکاییان بود که پرونده هسته‌ای ایران را از شورای امنیت برگردانند، شروع کردند به بهانه‌های جدید و ادعا کردند در پادگان شرق تهران قبلا کارخانه غنی‌سازی برای تهیه بمب هسته‌ای بود. می‌گفتند مشخص است که شما دنبال غنی‌سازی اورانیوم برای ساختن بمب هستید. هیچ‌کدام از این وعده‌های آمریکا با اینکه ما تعلیق را پذیرفتیم -که عقب‌نشینی خیلی بدی بود- محقق نشد و آنها هیچ چیزی به ما ندادند.

محور شرارت" یک فحش سیاسی نیست
*نتیجه این تعلیق و نتیجه برخورد مسالمت آمیز آقای خاتمی که اعلام کرد می‌خواهیم یخ‌های عدم اعتماد بین ایران و آمریکا را ذوب کنیم، این شد که بوش ایران را به عنوان محور شرارت شناخت. محور شرارت یک فحش سیاسی نیست. بارها من این را گفتم که به کشوری بگویند شیطان بزرگ یا محور شرارت فرق دارد.


محور شرارت بار حقوقی دارد و آنها می‌توانند به ایران حمله کنند

*محور شرارت از دید آنها بار حقوقی دارد. یعنی آنها می توانند به کشوری که محور شرارت است و همه دنیا را به آشوب می‌کشاند و امنیت را به خطر انداخته است،حمله کرده و آن کشور را اشغال نظامی کنند. بنابراین در هر جایی که بعد از انقلاب ایران حسن نیتش را نشان داده می‌بینیم که سخت‌گیری بیشتری در مقابل انقلاب شکل گرفته است. حتی در مذاکرات دوره آقای احمدی‌نژاد هم جمهوری اسلامی با 1+5 به توافق رسید که اگر این مساله حل شود، تحریم‌ها برداشته شده و پرونده از شورای امنیت به آژانس می‌آید و توافقاتی که 1+ 5 درباره ایران به آن رسیده بود، عملی شود.
*13 آبان امسال به مراتب با شکوه‌تر ازسال‌های گذشته، خودنمایی کرد. این راهپیمایی تبدیل به مانور قدرت علیه آمریکا می‌شود. علت آن هم این است که مردم ایران، مردم باهوشی هستند. مردم اهل جنگی نیستند، ولی نسبت به تجاوز‌گر و زورگو حساسیت مضاعفی نشان می‌دهند. بالاخره این دولت با شعارهایی که داد و صحبت‌هایی که کرد و حتی چراغ سبزی که از خود برای آمریکا و اوباما نشان داد، اما هیچ چیز از این مذاکره حاصل نشد.
*حتی آنها قولی هم ندادند که در آینده تحریم‌ها را کمتر کنند بلکه آخرین مصاحبه‌ای که اوباما بعد از این مذاکره تلفنی انجام داد، این بود که هنوز گزینه جنگ روی میز آمریکاست. این یعنی دهن‌کجی به یک ملت. این ملتی که کسی را برگزیده و آن فرد هم آمده حسن‌‌نیت از خودش نشان دهد، با یک توهین و تحقیر این‌چنینی روبرو شود؛ قطعا مردم غیرت انقلابی‌شان به جوش آمده و این 13 آبان یک 13 آبان با شکوه، تاریخی و به نظرم نقطه عطفی و پاسخی دندان‌شکن برای طمع‌ها و فریب‌های آمریکا و هشداری برای مسئولین جموری اسلامی بود که مبادا فریب این فریبکاری‌های آمریکا را بخورند.
ماجرای تذکر امام به شهید رجایی
*داستان آقای رجایی با آمریکا نبود، بلکه وقتی ایشان به عنوان رئیس‌جمهور انتخاب شدند، رئیس‌جمهور فرانسه پیام تبریکی به آقای رجایی دادند. آقای رجایی جواب نه، بلکه بیانیه‌ای بسیار تند علیه فرانسه دادند.حضرت امام تذکر دادند به ایشان که وظیفه تو با من متفاوت است. تو برای وصل کردن هستی و من از موضع جهان اسلام و رهبری هستم. بنابراین شما باید موضع و جایگاه خود را بدانی. آن فرانسه بود و حضرت امام مشکل اصلی جهان اسلام را با آمریکا می‌دانست. یعنی از قبل انقلاب اسلامی با آمریکا مساله اساسی داشتند.
*حضرت امام (ره) آمریکا را عامل اصلی عقب‌افتادگی و بیچارگی مردم ایران می‌دانستند. جمله معروفی داشتند که رئیس‌جمهور آمریکا بداند که منفورترین افراد نزد ملت ایران، اوست یا در همان سخنرانی 4 آبان که منجر به دستگیری امام و تبعید ایشان شد، فرمودند که آمریکا از شوروی بدتر و شوروی از انگلیس بدتر و انگلیس از هر دو بدتر است. لیکن امروز مشکل ما آمریکاست. یعنی همه ابرقدرت ها و استعمارگران را نفی کردند، ولی فرمودند که درگیری اصلی ما آمریکاست. جمله معروف امام که بر سر زبان‌هاست که هر چه فریاد دارید بر سر آمریکا بزنید؛ این را که نمی‌شود انکار کرد!
*امام در وصیت‌نامه به وزیر امور‌خارجه یک جمله اختصاصی وصیت کردند که مواظب باش رفت‌و‌آمد‌ها و مذاکرات ابر قدرتی مثل آمریکا شما را فریب ندهد. آنقدر امام به این مساله، حساسیت داشتند. ماهیت انقلاب ماهیتی بود که علیه آمریکا شکل گرفت. یعنی حضرت امام معتقد بودند که باید با استبداد و استکبار مبارزه کرد و مظهر استبداد را رژیم شاهنشاهی و مظهر استکبار را آمریکا می‌دانست. به همین دلیل همه مبارزه را از ابتدا تا انتها و حتی در وصیت‌نامه خودشان ترسیم کردند. امام آدمی نبود که چیزی را بخواهد از مردم پنهان کند.
 یک قدم عقب بیائیم، آمریکا ما را مات می‌کند

این‌هایی که تب و تاب گرفته‌اند برای مذاکره با آمریکا و احساس می‌کنند که الان دیگر همه مشکلات ما حل می‌شود و دنبال برنامه‌ریزی داخلی برای مشکلات اقتصادی نیستند و منتظرند که آمریکا چراغ سبز نشان دهد، باید بدانند که اگر هم می‌خواهند با آمریکا مذاکره کنند، باید واقعا دلشان مالامال از کینه نسبت به آمریکا باشد.کسی که قلبش مالامال از محبت و عشق به آمریکا و آمریکایی‌ها باشد، هر چه آمریکایی می‌بیند احساس می‌کند که گره‌گشاست و این شیفتگی موجب می‌شود که هم آمریکایی‌ها طمع بیشتری بورزند و هم باعث می‌شود که شما اگر یک قدم عقب برگردید، آنها دو قدم جلو بیایند و شما را دربازی شطرنج مات خواهند کرد.

/27212

منبع: تسنیم