ایسنا نوشت:

نشست نقد و بررسی برنامه ادبی طنز «قند پهلو» با حضور عوامل و کار‌شناسان حوزه طنز در شبکه آموزش برگزار شد.

 محمدمهدی قاسمی مدیر شبکه آموزش، اسرافیل علمداری قائم مقام شبکه، امیر قمیشی تهیه‌کننده و رضا رفیع مجری «قند‌پهلو» در این نشست حضور داشتند.

 در ابتدای این نشست، محمدمهدی قاسمی مدیر شبکه آموزش اظهار کرد: «برنامه «قند پهلو» در بستر ادبیات شکل گرفته است و اساس کار ادبیات بوده است.»

 او افزود: «تولید و پخش این برنامه باعث شد تا استعدادهای حوزه طنز کشف شود و یک پدیده به جامعه معرفی شود. این برنامه با کارکرد آموزشی در حوزه ادبیات یک جریان را به وجود آورده است.»

 امیر قمیشی تهیه کننده «قندپهلو» اظهار کرد: «برنامه «قندپهلو» برنامه‌ای کاملا آموزشی در حوزه ادبیات بوده است.»

 او از تولید سری جدید «قندپهلو» خبر داد و گفت: «سری جدید «قندپهلو» با حضور چند داور در ۲۴ قسمت تولید می‌شود که ۱۲ قسمت آن همزمان با ماه ربیع‌الاول پخش می‌شود و ۱۲ قسمت دیگر آن نیز در ایام دهه فجر به نام «اولین قندواره لبخند فجر» روی آنتن شبکه آموزش می‌رود.»

در این نشست دو ساعته، کار‌شناسان حوزه طنز حاضر در جلسه به نقد و بررسی و ارائه پیشنهادات درباره برنامه «قندپهلو» پرداختند و حضار در جلسه نقطه نظرات خود را اعلام کردند.

58247

منبع: ایسنا