رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ایران دیداری یک ساعته با رئیس فیفا داشت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ معصومه ابتکار رئیس سازمان محیط زیست ایران که امروز دیداری با بلاتر رئیس فیفا داشت، در مورد این دیدار گفت: «رئیس فیفا از موزه تنوع زیستی دیدار کرد. در مورد مسائل زیستی ایران و همراهی فوتبال با محیط زیست صحبت‌هایی انجام دادیم. قرار است در جام جهانی از چهره یوزپلنگ آسیایی که در معرض خطر قرار دارد روی لباس تیم ملی استفاده کنیم که بلاتر هم استقبال کرده است. امیدوارم طی صحبت‌هایی که با فدراسیون خواهیم داشت، این موضوع نهایی شود.»
او ادامه داد: «تنوع گونه‌ها در موزه ما جهانی است و بلاتر از دیدن آن خوشحال شد. ما پیشنهاد داده‌ایم به صورت جهانی هم به یوزپلنگ آسیایی توجه شود. بلاتر قله ماترهون که در زادگاهش قرار دارد را هم در موزه ما دید و گفت وقتی به فیفا برگشت، می‌گوید با قله زادگاهش عکس یادگاری گرفته.»
ابتکار در پایان در مورد بحث خلیج فار هم گفت: «ما در خلیج فارس هم تنوع زیستی داریم. باید در سواحل خلیج فارس هم از انقراض دریایی جلوگیری کنیم که بلاتر هم به این موضوع تاکید داشت.»
43 43

منبع: خبرآنلاین