نخست وزیر رژیم صهیونیستی در دو روز گذشته چندین بار درباره مذاکرات هسته​ای ایران در ژنو موضع گیری​ کرده و خشم خود را از نتایجی به نفع ایران اعلام کرده است.

به گزرش خبرگزاری خبرآنلاین، بنیامین نتانیاهو در این فاصله هم با رئیس جمهور آمریکا تماس تلفنی گرفته و هم با ولادمیر پوتین رئیس جمهور روسیه.

او روز گذشته نیز پیش از نشست سه جانبه کری با اشتون و ظریف با وزیر خارجه آمریکا دیدار کرد و گفت : اسراییل خود را متعهد به توافق احتمالی کشورهای 1+5 و ایران در ژنو نمی داند . وی روز پنج شنبه نیز گفته بود هر گونه توافق قدرت های جهانی با ایران" یک اشتباه تاریخی" خواهد بود.

وی روز گذشته نیز با اشاره به مذاکرات در حال جریان در شهر ژنو سوییس بین ایران و اعضای گروه 1+5 و سفر همه وزرای خارجه گروه 1+5 به سوییس برای قطعی کردن توافق نهایی با ایران، در صفحه توییتر خود این اتفاق را دستاوردی تاریخی و موفقیتی بزرگ برای ایران دانست و بار دیگر نارضایتی خود را از روند در حال جریان عیان ساخت.

به گزارش فارس به نقل از «اینترفکس»، کرملین روز جمعه اعلام کرد که «بنیامین نتانیاهو» به «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه تلفن کرده است.

دفتر ریاست‌جمهوری روسیه به جزئیات این تماس تلفنی اشاره نکرد و در بیانیه‌ای اعلام کرد: موضوعات بین‌المللی در زمینه دیدار بنیامین نتانیاهو از روسیه که قرار است 20 نوامبر برگزار شود، در این تماس تلفنی مطرح شد.

تماس تلفنی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در حالی صورت گرفته است که «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا برای گفت‌وگو در مورد روند مذاکرات هسته‌ای ایران، با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی تلفنی گفت‌وگو کرده است.

اوباما در این مکالمه نتانیاهو را در جریان روند مذاکرات قرار داده و تأکید کرده است که آمریکا متعهد است از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کند.

/2929

 

منبع: خبرآنلاین