جواد شمقدری، معاون سینمایی وزارت ارشاد در گفت‌و‌گو با ایرنا نسبت به تصدی ریاست هیات داوران ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم دوبی توسط بهمن فرمان‌آرا واکنش نشان داد.

به گزارش تابناک، شمقدری در این باره گفت: «باید از افرادی همچون بهمن فرمان آرا که ریاست هیات داوران جشنواره فیلم کشوری را که سال‌هاست بر سر سه جزیره با کشور ما مناقشه داشته و خلیج‌فارس را خلیج‌ ع رب ی می‌نامد و همچنان بر ادعای خود تاکید دارد، بپرسید اگر به ایرانی بودن خود می‌بالید چرا در این جشنواره حضور یافتید و به‌هر حال باید از سوی هنرمندان حاضر در جشنواره دوبی به این سوالات، پاسخ داده شود.»

او افزود: «قطعا کشورهایی همچون امارات متحده عربی در برابر ما کوتاه نمی‌آیند و برنامه‌های بسیاری برای رقابت با بخش فرهنگی ایران دارند. باتوجه به کاهش ظرفیت‌های اقتصادی در کشور امارات و به‌خصوص شهر دوبی، این کشور به‌دنبال استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی موجود است و جشنواره فیلم دوبی نیز در این راستا ترتیب یافت. هشدار این جشنواره، امروز برای هنرمندان ماست و باید از برخی هنرمندان و سینماگران پرسید به چه دلیل با حضور خود به این جشنواره رونق بخشیدند و مگر آنان حمیت ملی خود را فراموش کرده‌اند.»

اولین واکنش‌ها نسبت به حضور سینماگران ایرانی در جشنواره دوبی همزمان شد با این مساله که فیلم سینمایی بدون پروانه ساخت «کشتزارهای سپید» سومین ساخته محمد رسول‌اف توانست جایزه بهترین بازیگر مرد و جایزه ویژه هیات داوران را در جشنواره بین‌المللی فیلم دوبی کسب کند.

اداره کل نظارت و ارزشیابی معاونت سینمایی ارشاد به موفقیت این فیلم بدون پروانه ساخت واکنش نشان داد.

مدیر کل اداره نظارت و ارزشیابی وزارت ارشاد در گفت‌و‌گو با تهران‌امروز گفت: «به گذشته کاری ندارم اما به‌عنوان عضوی از تیم جدید مدیریتی سینمای ایران بار دیگر اعلام می‌کنم تمامی هنرمندانی که با یک فیلم بدون پروانه ساخت، همکاری کنند، تنبیه می‌شوند.»

منبع: تابناک