مصطفی افضلی فرد در گفت وگو با خبرگزاری خبرآنلاین در خصوص تحلیلش از رای نیاوردن وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان، با بیان اینکه در مجموع فضای مجلس نسبت به آقای سجادی مثبت بود و می شد این فضا را مثبت را تقویت نیز کرد، گفت: اما آنچه در آرای نماینده ها تاثیر داشت به بخشی از اظهارات رئیس جمهور باز می گشت. در حالی که این شیوه سخن گفتن در شان آقای روحانی نبود.
وی در عین حال عزل و نصب ها در وزارت علوم را در رای نماینده ها تاثیر گذار دانست و اظهار داشت:آقای فرجی دانا در زمان رای اعتماد قول داد از چهره های معتدل در وزارتخانه استفاده کند ولی انتصاب های وی خلاف وعده هایی بود که در مجلس داده بود و به همین دلیل نمایندگان احساس کردند با توجه سابقه آقای سجادی در حمایت از تحصن مجلس ششم، این وضعیت در وزارت ورزش هم ممکن است تکرار شود.
فرجی دانا وزیر علوم بعد از گرفتن رای اعتماد مجلس ، دو وزیر پیشنهادی برای وزارت خانه متبوعش را در سمت معاون آموزشی و مشاور خود برگزید. امری که با واکنش نمایندگان مجلس روبرو شد و 18 نماینده از تلاش خود برای استیضاح وی خبر دادند.
افضلی فرد با بیان اینکه دلمان می خواست آقای سجادی رای بیاورد، افزود: اما ایشان در خصوص همراهی با تحصن کنندگان مجلس ششم خوب موضع گیری نکرد در حالی که نماینده ها انتظار عذر خواهی از ایشان را داشتند.
نماینده مردم اردبیل در پاسخ به اینکه چقدر انتصاب های استانداران در رای نماینده ها به وزیر پیشنهادی دولت تاثیر داشت، گفت: آن مساله هم تاثیر داشت و یکی از دلایل بعدی بود چرا که دولت خودش از نماینده ها خواست درباره انتصاب استانداران چهره های مورد نظر خو را معرفی کنند.
وی گفت: البته در مورد استان اردبیل این وضعیت وجود نداشت ولی در برخی از استانها، نماینده عالی دولت برخلاف پیشنهاد نماینده های مجلس انتخاب شد.
عضو کمیسیون اصل نود در پایان با بیان اینکه امیدواریم با رای به وزیر چهارم زمینه این سوء تفاهم ها از بین برود و تعامل پیش تر فراهم شود، تصریح کرد: انتظار ما از برخی از دوستان دولت این است که انگ تندروی به منتقدان دولت نزنند. این امر باعث تضعیف دولت و منافع کشور است.
/27212