برعکس ویندوز 8، ویندوز 8.1 طوری طراحی شده که هم روی تبلت و هم پی سی و لپ تاپ خوب کار می کند.

 

در این میان یوگا 2 پرو، به شما این امکان را می دهد که در یک زمان، هم تبلت داشته باشید، هم لپ تاپ.

سال گذشته کمپانی لنوو سری یوگا 13 را به صورت اولترابوک منحصربفرد با 4 حالت مختلف (مطابق عکس) عرضه کرد.

یوگا می توانست لپ تاپ باشد، شکل کیوسکی به خود بگیرد، و یا تبلت شود.(در حالت تبلتی سنکین بوده و کاربر را اذیت می کرد.)

بر اساس گزارش کاربران و شکایت از این مشکلات، لنوو یوگا 2 پرو را راهی بازار کرده است.

مدل یوگا 2 پرو هم سبک تر است و هم ظریف تر.

همچنین یوگا 2 پرو مجهز به پردازنده هاسول از نوع اینتل i5 با سرعت 1.6 گیگاهرتزشده که هم مصرف انرژی کمتر و هم عمر باطری بیشتر را به ارمغان آورده است.

4 گیگ رم برای دستگاه تعریف شده و اندازه نمایشگر دستگاه نیز 13.3 اینچ به صورت IPS تعریف شده (گرافیک اینتل اچ دی سری 4000) و رزولوشن 3200 در 1800 پیکسل داشته و صفحه لمسی 10 points  دارد.

هارد دستگاه 128 گیگ اس اس دی بوده و دارای دوربین 720 پیکسلی است . یک پورت یو اس بی نسخه 3 و یک یو اس بی نسخه 2 داشته و میکرو اچ دی، کارت حافظه خوان نیز دارد.

مجهز به وای - فای و بلوتوث 4 بوده و باطری دستگاه 9 ساعت جواب می دهد.

وزن یوگا 2 پرو 1.39 کیلوگرم بوده و اندازه آن 330 در 220 در 15.5 میلیمتر تعریف شده است.

وقتی اسکرین دستگاه به روی تبلت می چرخد، کیبورد و "ترک پد" به طور خودکار، غیر فعال می شود.

قیمت این دستگاه فوق العاده از 929 دلار شروع شده و در بالاترین قیمت  1149 دلار(8 گیگ رم و هارد 256 گیگ اس اس دی) تعیین شده است.

منبع: زد دی نت، لنوو

56502 

 

منبع: خبرآنلاین