واحد مرکزی خبر نوشت:

سازمان هواپیمایی کشوری آمریکا روز دوشنبه نام شش مرکز برگزیده را برای آزمایش هواپیماهای بدون سرنشین غیرنظامی منتشر کرد.

این هواپیماهای بدون سرنشین غیرنظامی قرار است در سال 2015 بر فراز آمریکا به پرواز درآیند. انتشار خبر پرواز این هواپیماها جنجال‌هایی را به علت تجاوز احتمالی به حریم خصوصی افراد به وجود آورده است.
سازمان هواپیمایی کشوری آمریکا با اعلام این خبر افزود آزمایش این هواپیماهای بدون سرنشین غیرنظامی که قرار است از حدود سه ماه آینده آغاز شود، ممکن است تا فوریه 2017 به طول بینجامد.
این آزمایشات به سازمان هواپیمایی کشوری آمریکا کمک خواهد کرد تا درباره عملکرد این هواپیماها به پاسخ‌هایی دست پیدا کند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، سازمان هواپیمایی کشوری آمریکا دانشگاه آلاسکا را برای آزمایش این هواپیماها برگزیده است. ایالت نوادا (غرب آمریکا)، فرودگاه بین‌المللی گریفیث در ایالت نیویورک (شمال شرق آمریکا)، اداره تجارت ایالت داکوتای شمالی (شمال آمریکا)، دانشگاه کریستی تگزاس (جنوب آمریکا) و مرکز دانشگاهی ویرجینیا تک (شرق آمریکا) از دیگر مراکزی هستند که میزبان این آزمایشات هستند.
قرار است طی پنج سال آینده حدود هفت هزار و پانصد هواپیمای بدون سرنشین غیرنظامی در آسمان آمریکا به پرواز در آیند. حدود هشتاد آژانس دولتی پیشتر موافقت خود را با پرواز این هواپیماها اعلام کرده‌اند. پرواز این هواپیماها به‌ویژه برای انجام خدمات دولتی صورت خواهد گرفت.
رئیس پایگاه اینترنتی آمازون نیز اوایل دسامبر از احتمال استفاده از این هواپیماهای بدون سرنشین غیرنظامی برای تحویل بسته‌های پستی خبر داده بود.

4949

منبع: واحدمرکزی‌خبر