برف و بارانی که از جمعه شب در نقاط زیادی از ایران شروع شده است، حداقل تا چهارشنبه ادامه دارد.

مدیر پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور نسبت به بارش برف و باران در حداقل 12 استان کشور هشدار داد.

احد وظیفه به ایسنا گفت: سامانه بارشی که از جنوب غرب وارد کشور شده است سبب بارش برف و باران در حداقل 12 استان کشور از بعدازظهر دوشنبه می‌شود. بر این اساس در روز دوشنبه بارش برف و اختلال در تردد در استانهای لرستان، نیمه شرقی خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، فارس و شمال کرمان و بارش باران در استانهای بوشهر، جنوب فارس و جنوب کرمان پیش‌بینی می‌شود که می‌تواند سیلابی شدن رودخانه‌ها و مسیل‌ها و آب گرفتگی معابر را در پی داشته باشد.

مدیر پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور گفت: همچنین در روز سه‌شنبه نیز بارش باران در استانهای هرمزگان، جنوب کرمان و بارش برف و باران در شمال و جنوب سیستان و بلوچستان سبب اختلال در تردد و سیلابی شدن رودخانه‌ها و مسیل‌ها خواهد شد و این سامانه در روز چهارشنبه نیز سبب بارش باران و سیلابی شدن رودخانه‌ها و مسیل‌ها در جنوب سیستان و بلوچستان و غرب هرمزگان، همچنین بارش برف و اختلال در تردد در استانهای چهال محال و بختیاری،‌ کهگیلویه و بویراحمد، غرب فارس، لرستان، غرب اصفهان، مرکزی و همدان می‌شود.

او درباره هوای تهران گفت: بر این اساس در روز سه‌شنبه آسمان پایتخت نیمه‌ابری تا ابری در بعضی ساعات با بارش برف پیش‌بینی شده است که حداقل و حداکثر دما در این روز بدون تغییر نسبت به دوشنبه به 7- و 2- می‌رسد. همچنین در روز چهارشنبه نیز آسمان پایتخت نیمه‌ابری در ارتفاعات بارش پراکنده بتدریج کاهش ابر در پاره‌ای نقاط وزش باد خواهد بود که حداقل و حداکثر دمای تهران در این روز 7- و صفر خواهد رسید.

وظیفه همچنین دراین باره به فارس گفت: آسمان پایتخت از ساعات پایانی امروز ابری می‌شود به طوری‌که پیش‌بینی می‌شود تا روز چهارشنبه شاهد بارش 7 تا 8 سانتی‌متری برف در این کلانشهر باشیم.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی درباره تغییرات دمایی در کشور گفت: هوای سرد تا اواخر هفته جاری در کشور و تهران حاکم خواهد بود. شب گذشته شمال شرق کشور سردترین دمای هوا را تجربه کرده است، این امر به شکلی است که دمای هوا در مشهد شب گذشته به منفی 17درجه سانتی‌گراد رسید.

۴۷۴۷

منبع: خبرآنلاین