نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به فتاوای آیت الله صانعی گفت: نداشتن پایه علمی و مستندات فقهی این فتاوا، اصل اجتهاد و شأنیت مرجعیت ایشان را زیر سئوال برده بود .

به گزارش آینده، آیت‌الله مرتضی مقتدایی با اشاره به بیانیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم مبنی بر رد صلاحیت مرجعیت آیت الله صانعی اظهار داشت: جامعه مدرسین از چندی پیش فتاوای آقای صانعی را از نظر فقهی مورد بررسی قرار داده و تقریبا همه اعضا به اتفاق آرا دلیل متقن شرعی برای این فتاوا قائل نبودند.

مدیر حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: حتی در زمان مرحوم آیت‌الله مشکینی، احکام حج آقای صانعی که در بعثه رهبری به چاپ می‌رسید بارها مورد اعتراض قرار گرفته و انتشار آن متوقف شده بود.

 آیت‌الله مقتدایی تصریح کرد: با توجه به افزایش پرسش‌های مردم و روحانیون از سراسر کشور در خصوص صلاحیت وی برای مرجعیت، جامعه مدرسین تصمیم بر پاسخ سراسری و اعلام عمومی این مسئله گرفت.

وی تأکید کرد: این اقدام تنها پاسخ فقهی به سئوالات شرعی مردم بوده و اعضای جامعه مدرسین این مهم را وظیفه خود ‌دانسته‌اند و به هیچ عنوان شائبه سیاسی در کار نیست.

منبع: آینده