نمایندگان مجلس با پیشنهاد تشکیل جلسات علنی در دو نوبت صبح و عصر طی امروز و فردا به منظور بررسی لایحه اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم موافقت کردند
نمایندگان در نشست علنی امروز (یکشنبه 24 اسفند ماه) مجلس شورای اسلامی علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه زمان کمی تا تعطیلات عید باقی مانده و برای اینکه بررسی لایحه اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم را به سرانجام برسانیم، شاید یکی از راهحلهایش برگزاری جلسات در نوبت بعدازظهر است.
او گفت: جلسات صحن علنی از امروز تا دوشنبه 26 اسفندماه برای پایان بررسی لایحه اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم در دو نوبت صبح و عصر نیز برگزار شود.
شایان ذکر است پس از سخنان رئیس مجلس، نمایندگان با 109 رأی موافق، 46 رأی مخالف و 9 رأی ممتنع با برگزاری جلسات صحن علنی مجلس در نوبت بعدازظهر موافقت کردند.
23231