مدیرعامل بانک ملی ایران سال پیش رو را برای سیستم بانکی سالی پرکاری خواند.
دکتر همتی با تاکید بر اهمیت اقتصاد مقاومتی و مهمترین خط مشیهای تبیین شده توسط رهبر معظم انقلاب برای سال 93 بیان کرد: بدون شک تمام ارکان جامعه باید در زمینه اجرای عملی این خط مشی ها گام بردارند و بانک ملی ایران نیز به عنوان عضوی از شبکه بانکی کشور تمام تلاش و توان خود را برای رسیدن به اهداف تعیین شده به کار خواهد بست.
مدیرعامل بانک ملی ایران سال پیش رو را برای سیستم بانکی سالی پرکار خواند و گفت: شبکه بانکی کشور به عنوان بازوی اقتصادی دولت سهم بسزایی در کاهش تورم و افزایش تولید دارد.
او در ادامه به تشریح روند حرکت بانک ملی ایران در سال آتی پرداخت و دوران فعلی را برای بانک ملی ایران دوران اثر گذار اعلام کرد و گفت: تمامی ارکان بانک در خدمت مردم و نظام هستند تا بتوانند بذر امید را در دل تک تک هموطنان میهن اسلامی بارور سازند.
23231