استان های شمالی و شمال شرقی، در ابتدای بهار هوای سردی را تجربه می کنند. امروز در این استان ها باران و برف باریده است. از جمله خراسان رضوی و مشهد. تصویر زیر هم بعدازظهر امروز از برف در مشهد گرفته شده است.

سازمان هواشناسی پیش بینی کرده است که بارندگی ها تا فردا یکشنبه هم ادامه داشته باشد. همچنین اداره کل هواشناسی خراسان رضوی اعلام کرده، آخرین نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی نشان‌دهنده استقرار سامانه بارشی همراه با تقویت جریانات سرد شمالی بر روی استان است که پیامد آن کاهش دما همراه با بارش برف و باران در استان خواهد بود و این سامانه بارشی از روز دوشنبه به تدریج از استان خارج می‌شود.

برای نواحی شمالی، مرکزی و جنوبی استان در روز یک‌شنبه آسمانی نیمه ابری تا ابری و در برخی نقاط مه‌آلود همراه با بارش برف و گاهی وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

شهر مشهد فردا آسمانی نیمه ابری تا ابری در بعضی ساعات با بارش برف و باران و مه‌آلود و گاهی با وزش باد خواهد داشت؛ فردا حداقل دمای مشهد یک درجه زیر صفر و حداکثر دمای آن سه درجه سانتیگراد خواهد بود.

به گزارش هواشناسی استان در 24 ساعت گذشته قوچان با حداقل دمای صفر درجه خنک‌ترین و تایباد با حداکثر دمای 22 درجه سانتیگراد گرم‌ترین شهرهای خراسان رضوی بوده‌اند. طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای مشهد پنج و 20 درجه سانتیگراد بوده است.

۴۷۴۷

منبع: خبرآنلاین