علی محمد احمدی در گفت وگو با خبرآنلاین در خصوص راههای تحقق شعار سال جاری، تصریح کرد: طبیعتا اگرقوا ومجموعه حاکمیت بخواهند این شعارراعملیاتی کنند،میزان تحقق پذیری آن با شعارسال های دیگر بسیار متفاوت است چراکه ابعادش گسترده تر و حساسیتش بیشتر است.
وی افزود: در سال های گذشته که حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی داشتیم، بسترهای حماسه سیاسی مهیا بود، اما در زمینه حماسه اقتصادی نتوانستیم کار قابل توجهی انجام دهیم.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه ،ادامه داد:شعار امسال در امتداد بحث حماسه اقتصادی است، اما مولفه های ضمنی مثل فرهنگ، مشارکت ملی و مردمی در قالب اراده ملی مانند بحث نگاه جهادی به مدیریت ضمیمه شده و به نظرم کار را حساس تر کرده و اگر بخواهیم دنبال تحقق واقعی آن باشیم باید این موارد را شاخص مند کنیم.
احمدی ادامه داد: ما نمی توانیم همه این اهداف را بدون برنامه و بدون تعریف شاخص در همه زوایا همزمان دنبال کنیم اما اگر بتوانیم با برنامه و تعریف شاخص پیش برویم، فکر می کنم بتوانیم تا حدودی نسبت به سال های گذشته موفق تر عمل کنیم.
نماینده مردم دهلران، آبدانان و دره شهر در مجلس نهم در پاسخ به این که با توجه به موضوع فرهنگ و اقتصاد مطرح شده در شعار سال که از یک سوی کاملا به هم مرتبط و از سویی دیگر دو حوزه بسیار بزرگ و مستقل هستند ایا این دو حوزه برای حداقل شروع زیر ساخت ها در یک سال قابلیت کافی دارند افزود:به نظر من امکانپذیر است زیرا هم شرایط روحی جامعه و هم اطلاعات و آگاهی که مردم دارند و هم تلاشی که رسانه های ملی، مطبوعات و خبرگزاری ها انجام می دهند به نوعی مردم را به سوی برداشت و فهم مشترک هدایت می کنند و این امر به نظر من تاثیر گذار است و بستر را برای هر دو حوزه آماده خواهد کرد.
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که جامعه ایران یک دوره رکود را تجربه کرده و مردم برای برون رفت از این شرایط رکودی احساس می کنند که باید تحرک بیشتری داشته باشند، گفت: مجموعه حاکمیت و مدیریت هم به دنبال تحقق همین موضوع است و زمینه های تحقق این موضوع هم در حال فراهم شدن است.
/212 27