نسیم نوشت:

فرمانده پلیس راه استان گیلان با بیان اینکه محور رشت - لاهیجان پرحادثه‌ترین محور کشور شناسایی شده است گفت: محور رشت - فومن نیز از دیگر محورهای پرحادثه در ایام نوروز گزارش شده است.

سرهنگ مهیار رستگار روز گذشته در جلسه شورای هماهنگی ترافیک که در سالن اجتماعات شهید انصاری برگزار شد، با بیان اینکه میزان تلفات جاده‌ای سال ۹۲ در استان ۱۵ درصد کاهش داشته است گفت: در ایام نوروز امسال نیز این کاهش تلفات ادامه یافت، به گونه‌ای که استان در کاهش تلفات جاده‌ای رتبه سوم کشوری را کسب کرد.

وی از کاهش مجروحین حوادث رانندگی در ایام نوروز خبرداد و گفت: طبق آمارهای گزارش شده، مجروحین حوادث رانندگی در ایام نوروز کاهش ۷ درصدی داشته است.

رستگار با بیان اینکه محور رشت - لاهیجان پرحادثه‌ترین محور کشور شناسایی شده است گفت: محور رشت - فومن نیز از دیگر محورهای پرحادثه در ایام نوروز گزارش شده است.

وی کاهش سرعت را یکی از عوامل مهم جهت جلوگیری از تلفات جاده‌ای در این دو محور بیان کرد و گفت: نصب دوربین‌های کنترل سرعت و ثبت تخلفات یکی از ضرورت‌های مهم در این دو محور بشمار می‌آید.

به گفته سرهنگ رستگار، ۶۰ درصد تصادفات مهم در بازه زمانی ساعت ۱۶ تا ۲۴ در استان صورت گرفته است.

وی به اقدامات انجام شده در زمینه کاهش تلفات و تصادفات جاده‌ای در استان اشاره کرد و گفت: ۴۰ نقطه پرحادثه سال گذشته در استان شناسایی و با علائم هشداردهنده آشکارسازی شد که تنها در ایام نوروز در ۲ نقطه حادثه به قوع پیوست.

رستگار، در پایان از کاهش ۱۷ درصدی کشته‌ها در جاده‌های گیلان خبر داد.

 

45503

منبع: ایسنا