خواهر احمد عزیزی گفت: وضعیت جسمی و علائم حیاتی احمد عزیزی کاملا عادی شده است و منتظر تخت خالی در بخش مراقبت‌های ویژه و نوبت عمل در بیمارستان مسیح دانشوری تهران هستیم.

به گزارش ایسنا،زینب عزیزی با بیان این مطلب، تصریح کرد: سطح هوشیاری احمد بهتر است؛ به طوری که هر روز برای او از آثارش و کتاب‌های مورد علاقه‌اش می‌خوانم و هنگامی که جایی را اشتباه می‌کنم، به من می‌خندد و عکس‌العمل نشان می‌دهد.

او در ادامه با اشاره به این‌که جملاتی که احمد عزیزی می‌گوید، کاملا مفهوم نیست و او لب‌خوانی می‌کند، افزود: به خاطر وجود تراشه در گلویش امکان صحبت ندارد؛ اما ان شاءالله پس از عمل جراحی، این مشکل او برطرف می‌شود. امیدوارم با توجه به رایزنی‌هایی که انجام گرفته، تا قبل از پایان سال، این عمل جراحی انجام شود.

خواهر این شاعر در پایان با قدردانی از زحمات کارکنان بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه، گفت: چندین ماه است که این عزیزان با دل و جان از احمد به صورت خاص پرستاری می‌کنند.

عزیزی نیمه‌ی اسفندماه سال 86 به کما رفت و از آن زمان در بستر بیماری است.

احمد عزیزی متولد چهارم دی‌ماه سال 1337 در سرپل ذهاب کرمانشاه است که از آثارش به «کفش‌های مکاشفه»، «شرجی آواز»، «باغ تناسخ»، «ترجمه‌ی زخم»، «باران پروانه»، « رودخانه‌ی رؤیا»، «ملکوت تکلم» و «سیل گل سرخ» می‌توان اشاره کرد.

منبع: ایسنا