چرا عدهای بهدنبال پایان دادن به حصر موسوی و کروبی هستند؟
اصلاحطلبان تندرو که نمایندهای از غیرعقلاییترین گرایش سیاسی نفوذیافته به دولت هستند بر این باورند که جمعیت 7 درصدی حامی این گروه در بدنه اجتماعی نیازمند تقویت و همافزاییهای بیشتر و دستیابی به یک خودباوری و رهایی از حس تحقیر و شکست هستند و چنانچه حصر موسوی و کروبی پایان یافته و این اشخاص مجددا به عرصه سیاسی بازگردند 7 درصد مذکور به 20 تا 30 درصد از کل جمعیت کشور و واجدان شرایط افزایش خواهد یافت.
این دستور کار و برآورد با هدف افزایش گرایشهای رادیکال در سطح کنشگران سیاسی و مردم توسط اصلاحطلبان تعقیب میشود و در نهایت امر به تحمیل درخواستهای شکننده هرچه بیشتر به دولت منتهی خواهد شد.
یعنی اگر اصلاحطلبان موفق به رفعحصر از سران فتنه شوند، دولت باید منتظر مشکلاتی بهمراتب وسیعتر در سطح اجتماعی و عمومی بوده و با جریانهای سازمانیافته جدیتری مواجه شود.
گرچه برخی خبرنگاران در نشستهای خبری مسؤولان اجرایی کشور، مامور به این هستند که دائما موضوع رفعحصر از سران فتنه را بیان کرده و خبرسازی کنند اما نباید چندان امیدوار باشند که دولت حاضر است در یک نزاع منتهی به مخدوششدن مشروعیت سیاسیاش در بین سایر جناحها، به این راحتی وارد یک دور پرهزینه و پرریسک برای اعتماد به نفس بخشیدن به گروهی شود که در وهله اول با روحانی درگیر خواهد شد.
نباید حسن روحانی از یاد ببرد همین اشخاص زمانی محمد خاتمی را از قطاری که خودش ساخته بود، میخواستند پیاده کنند و از سوی دیگر همچنان او را یک گزینه حداقلی و قناعتکارانه در پیشبرد اهداف رادیکال و تخیلی خود میپندارند.
صرفنظر از اینها واکنشهای متقابل به مساله رفعحصر از سران فتنه خود چالش بسیار بزرگ دیگری بر سر راه دولت است، چالشهایی که قطعا رسانههای مستقل و اصولگرا و همچنین اقشار مختلف مردم در برابر حامیان مجرمینی که 8 ماه امنیت و آرامش کشور را دستخوش توهمات خود کردند، آنها را با جدیت تعقیب خواهند کرد.
هرگونه تحریک فتنهگران و جریانهای رسانهای مرتبط با آنان برای خبرسازی و طرح شایعات و دامن زدن به یک التهاب روانی بدون صورت بیرونی از داخل تیم همکاران دولت معادل است با عمل به یک شیوه پرهزینه برای حفظ رضایتمندی گروهی که در صورت بهرهمندی از قدرت در اولین اقدام خود روحانی را از گردونه مطالباتشان بیرون کرده و با او وارد چالش بر سر مسائل تازه طرحشده میشوند.
17302